Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad använder Kina restaurangen för currysåsen?

  • Gladys333 17 augusti 2015

    När jag beställer kycklingcurry med grönsaker.

    Är det..
    ärtor,kyckling,bambuskott, vattenkastanjer, och nån grön sak i som jag inte vet vad den heter.
    Ser ut som purjolök fast mindre.

    men hur gör dom currysåsen? Den är ganska mörk, och fet, aldrig vattnig, går aldrig göra så det ens kommer i närheten av smaken när man ska prova själv. Har förstått att detta använder dom.

    Bokhornkläver, spicecummin, curry, olja, currypaste?

    jag vill veta hur dom gör såsen, dom använder absolut inte mjölkprodukter, det förstör maten om jag får tillägga.

    men hur gör dom den gyllenbruna feta currysåsen?

  • Rajdon 18 augusti 2015

    Kanske så här? http://www.kokaihop.se/recept/kyckling-i-currysas-kinesisk

    eller så här..

    http://www.matklubben.se/recept/currys%E5s_till_friterade_skaldjur_eller_kyckling_62680.html#.VdJujJdrucQ

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.