Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad ska jag ha till?

  • fegis 2 maj 2009

    Hej!
    Jag ska bjuda på en kycklingrätt imorgon men jag vet inte vad jag ska ha till. Vi blir 13 personer.

    Kycklingfiléerna görs i ugn och sedan ska man ringla över en blandning av honung, balsamvinäger och olja.
    Smula på fetaost och lägga på ruccola.
    Har någon något bra recept som vi kan ha till denna rätt?

    Kram Caroline

  • anluk 2 maj 2009

    Potatisgratäng kanske skulle vara något?? Eller varför inte en god sallad med pasta, majs, bönor, tomater, gurka osv osv. och ett gott bröd till.
    Låter jättegott ditt recept.

  • Amika 2 maj 2009

    rostade rotsaker? :)

    Bara att lägga vilka rotsaker man vill och några kluftade rödlökar på en plåt och ringla lite olja över, kör in i ugnen tills grönsakerna är mjuka. Rör om ibland.
    Salta och peppra klart!

    Det är lätt att göra till många. :)

    Mvh
    Jonna

  • gimmiahug 2 maj 2009

    Jag hade nog hållt tillbehören ganska enkla eftersom kycklingen låter väldigt smakrik! Vildrisblandning kanske, eller smörslungade delikatesspotatis....?

  • fegis 5 maj 2009

    Tack snälla för era svar. Det blev tillslut en krämig pastasallad och ungstekta rotfrukter och grönsaker. Kram

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.