Blanda smör, mjöl, bakpulver och socker väl. Tryck ut det i en pajform.
Skär ananasen i bitar och fördela ut på degen.
Vispa lätt ihop crème fraiche med ägg, socker och vaniljsocker.
Häll detta över ananasen och grädda på mittersta falsen i 200 grader C
i ca 30-35 minuter.
Jag kanske är helt ute och cyklar:) Men jag har för mej att den ska finnas här, kanske har fel. Den är så god(L)
Kramar och en riktigt glad midsommar på er alla:)(L)
Kanske inte viktväktarnas kaka, men god är den.
ANANASKAKA
150 g smör
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl strösocker
4 st ananasringar
1 burk (2 dl) crème fraiche
1 ägg
½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
Blanda smör, mjöl, bakpulver och socker väl. Tryck ut det i en pajform.
Skär ananasen i bitar och fördela ut på degen.
Vispa lätt ihop crème fraiche med ägg, socker och vaniljsocker.
Häll detta över ananasen och grädda på mittersta falsen i 200 grader C
i ca 30-35 minuter.