Hej,,, Jag vill ha hjälp att hitta ett recept på Tunnbröd som inte blår hårda när man fryst dom, mina blir inte goa, så jag behöver ett nytt recept på mjuka goa tunnbröd.
mvh zanette
maithab17 juli 2010
Mitt råd är då att inte välja s.k. stompabröd som har bikarbonat eller bakpulver som jäsmedel utan välja ett som har jäst som jäsmedel.
Jag tror det finns en del att välja på här i forumet, annars ska jag lägga in mitt tunnbrödrecept (som mamma bakat sen vi var små).
zanette17 juli 2010
Skrivet av maithab den 17 jul 2010
Mitt råd är då att inte välja s.k. stompabröd som har bikarbonat eller bakpulver som jäsmedel utan välja ett som har jäst som jäsmedel.
Jag tror det finns en del att välja på här i forumet, annars ska jag lägga in mitt tunnbrödrecept (som mamma bakat sen vi var små).
Tack,,, jag har ett recept som följde med min häll, med jäst men det var inte så gott när man fryst det , därför söker jag ett gott recept som nån kanrekomondera.
Ska leta men nu ska jag ut med hunden min..
kram zanette
maithab17 juli 2010
Jag sitter också och letar nu för att hitta något liknande mitt.
Ett tips för att få goda, mjuka tunnbröd är att ha kokt kall pressad potatis i degen.
maithab17 juli 2010
När jag sökte på "tunnbröd jäst potatis" så fanns där 3 recept. Men jag har för mig att jag har hjorthornsalt i mina också, och det var det inte i någon av dem, men fanns som sagt flera att prova!
zanette17 juli 2010
Skrivet av maithab den 17 jul 2010
När jag sökte på "tunnbröd jäst potatis" så fanns där 3 recept. Men jag har för mig att jag har hjorthornsalt i mina också, och det var det inte i någon av dem, men fanns som sagt flera att prova!
Tack snälla för tippsen jag ska in å kolla runt lite jag får testa flera recept till slut är det väl alltid något som passar...kram zanett
Hej,,, Jag vill ha hjälp att hitta ett recept på Tunnbröd som inte blår hårda när man fryst dom, mina blir inte goa, så jag behöver ett nytt recept på mjuka goa tunnbröd.
mvh zanette
Mitt råd är då att inte välja s.k. stompabröd som har bikarbonat eller bakpulver som jäsmedel utan välja ett som har jäst som jäsmedel.
Jag tror det finns en del att välja på här i forumet, annars ska jag lägga in mitt tunnbrödrecept (som mamma bakat sen vi var små).
Mitt råd är då att inte välja s.k. stompabröd som har bikarbonat eller bakpulver som jäsmedel utan välja ett som har jäst som jäsmedel.
Jag tror det finns en del att välja på här i forumet, annars ska jag lägga in mitt tunnbrödrecept (som mamma bakat sen vi var små).
Tack,,, jag har ett recept som följde med min häll, med jäst men det var inte så gott när man fryst det , därför söker jag ett gott recept som nån kanrekomondera.
Ska leta men nu ska jag ut med hunden min..
kram zanette
Jag sitter också och letar nu för att hitta något liknande mitt.
Ett tips för att få goda, mjuka tunnbröd är att ha kokt kall pressad potatis i degen.
När jag sökte på "tunnbröd jäst potatis" så fanns där 3 recept. Men jag har för mig att jag har hjorthornsalt i mina också, och det var det inte i någon av dem, men fanns som sagt flera att prova!
När jag sökte på "tunnbröd jäst potatis" så fanns där 3 recept. Men jag har för mig att jag har hjorthornsalt i mina också, och det var det inte i någon av dem, men fanns som sagt flera att prova!
Tack snälla för tippsen jag ska in å kolla runt lite jag får testa flera recept till slut är det väl alltid något som passar...kram zanett