Vitlöksdressing är ju gott till det mesta...Det äter vi ofta hemma hos oss...Vad brukar ni använda när ni gör vitlöksdressing? Kunde vara kul att variera sig lite.När jag ska vara nyttig gör jag den ofta på naturell yoghurt ,vitlök och kryddor... Gillar även med olja, vinäger, vitlök och kryddor...:)
Lena13 januari 2008
Jag brukar använda creme fraiche vitlök kryddor
anluk13 januari 2008
Använder naturell yoghurt alt. grekisk youghurt (den på spann), vitlök, lite olja, salt, svartpeppar.
Kockis8813 januari 2008
Jag brukar använda vitlök, majonäs (lite), youghurt salt, vitpeppar och kanske lite vatten om man behöver spä den lite sen kan man alltid ha i lite chilipulver eller annan stark krydda för att få lite hetta.
Hjotrongull13 januari 2008
Skrivet av carjoh den 13 jan 2008
Vitlöksdressing är ju gott till det mesta...Det äter vi ofta hemma hos oss...Vad brukar ni använda när ni gör vitlöksdressing? Kunde vara kul att variera sig lite.När jag ska vara nyttig gör jag den ofta på naturell yoghurt ,vitlök och kryddor... Gillar även med olja, vinäger, vitlök och kryddor...:)
Kunde föresten vara kul att höra vad ni brukar göra för andra dressingar också...:)
Guhawi13 januari 2008
2 dl lätt Creme Fraiche
1 pkt Knorrs Grekisk Dressing kryddor (dom där små påsarna man köper om 3 förp)
Vitlök efter smak
Skvätt citronsaft
Salt och Peppar
Supersmarrigt! (Y)
//Gunilla
farmoringer13 januari 2008
jag gör på gräddfil, vitlök, cayennepeppar, herbamare och lite tomatpure...
Okänd13 januari 2008
Creme fraiche, vitlök och kryddor.
Gonta13 januari 2008
Creme fraiche, mango chutney och curry. Så himla gott till Taco
ikah13 januari 2008
Majonnäs och gräddfil sen blandar man i de kryddor man vill ha just då.
evaldo13 januari 2008
Jag gör som alla ni andra så jag har inget nytt att komma med.
tilda16 januari 2008
Jag tar ungefär lika delar majonnäs och filmjölk, salt, peppar, vitlök och en skvätt rödvinsvinäger tills det smakar som jag vill.
Jag har en dressing som är gjord på:
1/2 dl vinäger, 1/2 tsk salt, 2 krm vit el svartpeppar, 1/2 dl olja, 1 dl vatten och 1-2 pressade vitlöksklyftor.
Man blandar ihop allt i en flaska och skakar ihop dressingen i den.
Gott till sallad!
Annars är det creme fraiche, vitlök och kryddor
lennali16 januari 2008
Till fisk gör jag en röra på creme fraiche, bostongurka, salt och peppar, som får stå och dra sig lite innan servering.
evaldo16 januari 2008
créme fraiche, yoghurt majonnäs, vitlök och kryddor
Prima25 februari 2008
Hm. Till vardags blir det nog bara en på gräddfil som bas... den är fluffig och bra, samt inte FÖR fet. Salt. peppar, vitlök och en gnutta chilisås (läs: typ en tsk)
På sommaren till grillat brukar jag göra en riktig kaloribomb - det är ett restaurangrecept, kanske därför skålen slickas var gång : ) haha. Den är på äggulor, olja, lättcremefraiche (eller fet), vitlök, salt och peppar.
Helt outstanding, men den kan man inte äta för ofta.... ähum!
tilda26 februari 2008
http://www.matklubben.se/recept/kebabsaas_15646.html
Den här är jättegod.
mistralwind26 februari 2008
personligen gillar jag när man slår i en skvätt fransk senap i dressingen (eller som sås till kyckling el fläskfilet), med vitlök, salt och svartpeppar. Mumma, både oljevarianten och med creme fraiche el youghurt. (Y)
Libra26 februari 2008
Creme fraiche,chilisås och vitlök.....MUMS!! Den äter vi till det mesta men vi har faktiskt bytt ut tacosåsen mot denna....Jättegott...
Brukar hacka gurka o sätta i när vi har grillat kött...(Y)
Vitlöksdressing är ju gott till det mesta...Det äter vi ofta hemma hos oss...Vad brukar ni använda när ni gör vitlöksdressing? Kunde vara kul att variera sig lite.När jag ska vara nyttig gör jag den ofta på naturell yoghurt ,vitlök och kryddor... Gillar även med olja, vinäger, vitlök och kryddor...:)
Jag brukar använda creme fraiche vitlök kryddor
Använder naturell yoghurt alt. grekisk youghurt (den på spann), vitlök, lite olja, salt, svartpeppar.
Jag brukar använda vitlök, majonäs (lite), youghurt salt, vitpeppar och kanske lite vatten om man behöver spä den lite sen kan man alltid ha i lite chilipulver eller annan stark krydda för att få lite hetta.
Vitlöksdressing är ju gott till det mesta...Det äter vi ofta hemma hos oss...Vad brukar ni använda när ni gör vitlöksdressing? Kunde vara kul att variera sig lite.När jag ska vara nyttig gör jag den ofta på naturell yoghurt ,vitlök och kryddor... Gillar även med olja, vinäger, vitlök och kryddor...:)
Kunde föresten vara kul att höra vad ni brukar göra för andra dressingar också...:)
2 dl lätt Creme Fraiche
1 pkt Knorrs Grekisk Dressing kryddor (dom där små påsarna man köper om 3 förp)
Vitlök efter smak
Skvätt citronsaft
Salt och Peppar
Supersmarrigt! (Y)
//Gunilla
jag gör på gräddfil, vitlök, cayennepeppar, herbamare och lite tomatpure...
Creme fraiche, vitlök och kryddor.
Creme fraiche, mango chutney och curry. Så himla gott till Taco
Majonnäs och gräddfil sen blandar man i de kryddor man vill ha just då.
Jag gör som alla ni andra så jag har inget nytt att komma med.
Jag tar ungefär lika delar majonnäs och filmjölk, salt, peppar, vitlök och en skvätt rödvinsvinäger tills det smakar som jag vill.
kebabsås: fil, majonnäs,gul lök, vitlök, salt,peppar, italiensk salladskrydda, cayennepeppar.
Jag har en dressing som är gjord på:
1/2 dl vinäger, 1/2 tsk salt, 2 krm vit el svartpeppar, 1/2 dl olja, 1 dl vatten och 1-2 pressade vitlöksklyftor.
Man blandar ihop allt i en flaska och skakar ihop dressingen i den.
Gott till sallad!
Annars är det creme fraiche, vitlök och kryddor
Till fisk gör jag en röra på creme fraiche, bostongurka, salt och peppar, som får stå och dra sig lite innan servering.
créme fraiche, yoghurt majonnäs, vitlök och kryddor
Hm. Till vardags blir det nog bara en på gräddfil som bas... den är fluffig och bra, samt inte FÖR fet. Salt. peppar, vitlök och en gnutta chilisås (läs: typ en tsk)
På sommaren till grillat brukar jag göra en riktig kaloribomb - det är ett restaurangrecept, kanske därför skålen slickas var gång : ) haha. Den är på äggulor, olja, lättcremefraiche (eller fet), vitlök, salt och peppar.
Helt outstanding, men den kan man inte äta för ofta.... ähum!
http://www.matklubben.se/recept/kebabsaas_15646.html
Den här är jättegod.
personligen gillar jag när man slår i en skvätt fransk senap i dressingen (eller som sås till kyckling el fläskfilet), med vitlök, salt och svartpeppar. Mumma, både oljevarianten och med creme fraiche el youghurt. (Y)
Creme fraiche,chilisås och vitlök.....MUMS!! Den äter vi till det mesta men vi har faktiskt bytt ut tacosåsen mot denna....Jättegott...
Brukar hacka gurka o sätta i när vi har grillat kött...(Y)