Hm. Till vardags blir det nog bara en på gräddfil som bas... den är fluffig och bra, samt inte FÖR fet. Salt. peppar, vitlök och en gnutta chilisås (läs: typ en tsk)
På sommaren till grillat brukar jag göra en riktig kaloribomb - det är ett restaurangrecept, kanske därför skålen slickas var gång : ) haha. Den är på äggulor, olja, lättcremefraiche (eller fet), vitlök, salt och peppar.
Helt outstanding, men den kan man inte äta för ofta.... ähum!
Kan du lägga ut ett recept på det sista? Låter jättegott och skulle underlätta med mängdbeskrivning (Y)
The_mama97mia29 februari 2008
jag lärde mig en vinägerdressing med vitlök som var himla god -
krossad vitlök 1-2 klyftor
1 msk fransk senap (Bournier eller Dijon)
Rödvinsvinäger
God olja
svartpeppar
salt
en gnutta mjölk för att binda ihop det.
Det blir en rätt krämig dressing som man vispar ihop först i salladsskålen, sen lägger man ner riven kruksallad o eller annan sallad. Mkt gott.
Hm. Till vardags blir det nog bara en på gräddfil som bas... den är fluffig och bra, samt inte FÖR fet. Salt. peppar, vitlök och en gnutta chilisås (läs: typ en tsk)
På sommaren till grillat brukar jag göra en riktig kaloribomb - det är ett restaurangrecept, kanske därför skålen slickas var gång : ) haha. Den är på äggulor, olja, lättcremefraiche (eller fet), vitlök, salt och peppar.
Helt outstanding, men den kan man inte äta för ofta.... ähum!
Kan du lägga ut ett recept på det sista? Låter jättegott och skulle underlätta med mängdbeskrivning (Y)
jag lärde mig en vinägerdressing med vitlök som var himla god -
krossad vitlök 1-2 klyftor
1 msk fransk senap (Bournier eller Dijon)
Rödvinsvinäger
God olja
svartpeppar
salt
en gnutta mjölk för att binda ihop det.
Det blir en rätt krämig dressing som man vispar ihop först i salladsskålen, sen lägger man ner riven kruksallad o eller annan sallad. Mkt gott.