Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborre

  • ThomasP 2 april 2008

    Jag har haft fiskelycka med mycket abborre som resultat. Men är det någon som har bra tips på recept jag har fileat hälften och har andra hälften hela // Mvh Thomas

  • The_mama97mia 2 april 2008

    Hmmm... har för mig att Nils Emil Ahlin har bra recept på byxad abborre. Ska kolla. Återkommer om jag hittar ngt.

  • MatAnders 2 april 2008

    Kan tipsa om att låta dom ligga och dra i uppvispat ägg och 1 matsked fransk senap och sen bara panera blir kanon till all stekt fisk (men abborren är ju så god som den är)

  • monel 2 april 2008

    Bara panera och steka *mums*

  • evaldo 2 april 2008

    Mal fisken till fiskfärs och gör fiskbullar av dem, det blir gott.

  • The_mama97mia 2 april 2008

    Kan du inte maila över några filéer???? *skratt* Mia som är avundsjuk...

  • tilda 2 april 2008

    Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)

  • tulipan 2 april 2008

    hörde av pappsingen min i Finland att det varit dåligt med is å hela baletten.. så abborrarna lär va kanonstora i år... å det är juh härligt.... eftersom man ska upp dit å äta rökt abborre i augusti*mums*

  • Glitterfia 2 april 2008

    Skrivet av tilda den 2 apr 2008

    Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)



    Kan bara hålla med. Det är godast. (Y)
    Oj, vad gott, jag vill också ha :'(

  • bernit 2 april 2008

    Dillbräserad abborre

    /BÅ :p

  • bernit 2 april 2008

    Fast jag kan hålla med om att smörstekt är en höjdare (gäller all fisk)

    /BÅ :p

  • MammaModesty 2 april 2008

    saltad rökt aborre är sååååå gott... gärna med en romsås till.... *gott*

  • ThomasP 3 april 2008

    Tack för alla förslag // Mvh Thomas

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.