Jag har haft fiskelycka med mycket abborre som resultat. Men är det någon som har bra tips på recept jag har fileat hälften och har andra hälften hela // Mvh Thomas
The_mama97mia2 april 2008
Hmmm... har för mig att Nils Emil Ahlin har bra recept på byxad abborre. Ska kolla. Återkommer om jag hittar ngt.
MatAnders2 april 2008
Kan tipsa om att låta dom ligga och dra i uppvispat ägg och 1 matsked fransk senap och sen bara panera blir kanon till all stekt fisk (men abborren är ju så god som den är)
monel2 april 2008
Bara panera och steka *mums*
evaldo2 april 2008
Mal fisken till fiskfärs och gör fiskbullar av dem, det blir gott.
The_mama97mia2 april 2008
Kan du inte maila över några filéer???? *skratt* Mia som är avundsjuk...
tilda2 april 2008
Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)
tulipan2 april 2008
hörde av pappsingen min i Finland att det varit dåligt med is å hela baletten.. så abborrarna lär va kanonstora i år... å det är juh härligt.... eftersom man ska upp dit å äta rökt abborre i augusti*mums*
Glitterfia2 april 2008
Skrivet av tilda den 2 apr 2008
Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)
Kan bara hålla med. Det är godast. (Y)
Oj, vad gott, jag vill också ha :'(
Jag har haft fiskelycka med mycket abborre som resultat. Men är det någon som har bra tips på recept jag har fileat hälften och har andra hälften hela // Mvh Thomas
Hmmm... har för mig att Nils Emil Ahlin har bra recept på byxad abborre. Ska kolla. Återkommer om jag hittar ngt.
Kan tipsa om att låta dom ligga och dra i uppvispat ägg och 1 matsked fransk senap och sen bara panera blir kanon till all stekt fisk (men abborren är ju så god som den är)
Bara panera och steka *mums*
Mal fisken till fiskfärs och gör fiskbullar av dem, det blir gott.
Kan du inte maila över några filéer???? *skratt* Mia som är avundsjuk...
Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)
hörde av pappsingen min i Finland att det varit dåligt med is å hela baletten.. så abborrarna lär va kanonstora i år... å det är juh härligt.... eftersom man ska upp dit å äta rökt abborre i augusti*mums*
Smörstekt aborre med endast salt är godast tycker jag.(Y)
Kan bara hålla med. Det är godast. (Y)
Oj, vad gott, jag vill också ha :'(
Dillbräserad abborre
/BÅ :p
Fast jag kan hålla med om att smörstekt är en höjdare (gäller all fisk)
/BÅ :p
saltad rökt aborre är sååååå gott... gärna med en romsås till.... *gott*
Tack för alla förslag // Mvh Thomas