Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halv åtta hos mig...

  • jimboz 12 november 2009

    Jag saknar inte Kockduellen och må den försvinna långt in i tv arkivet (N)

  • boz1965 12 november 2009

    Skrivet av kari58 den 12 nov 2009

    Tacka vet jag Per Moberg, vad blir det för mat, skitskojigt:D(Y)


    Har svårt för Per. Han är flamsig, rörig och ohygienisk i köket.

  • nettans 12 november 2009

    Älskar Per!

  • The_mama97mia 12 november 2009

    Fördelen med Pers program är för min del att man verkligen får se precis hur han lagar maten. Det är det jag vill se.

  • Erajscha 12 november 2009

    Per lyckas vara både pretentiös och chosefri samtidigt tycker jag...

  • CatrinH 13 november 2009

    Skrivet av boz1965 den 12 nov 2009

    Skrivet av croxie64 den 12 nov 2009

    Skrivet av Metalmaid den 12 nov 2009
    Kanske du kan se tv4play om du går via en svensk server?


    Sitter i Holland och tittar på Halv åtta hos mig på tv4play... Det går utmärkt. Konstigt att det inte funkar i England?

  • Mistys 14 november 2009

    Gillar Pers program för han tar inga genvägar. Visar att man kan göra allt från grunden och man behöver inte köpa färdigt vilket jag gillar . Han är dock lite ohygienisk ibland men jag ska ju inte äta det han lagar :D

  • The_mama97mia 16 november 2009

    Ny vecka, nya halvåttaprogram!

  • Gnurf 16 november 2009

    Halloumi är INTE någon av mina favoriter...men köttanrättningen ser ju lovande ut...:p

  • The_mama97mia 16 november 2009

    Jag vill ha en sån där pomfrit-maskin - skärare alltså? Vad heter det????

  • Gnurf 16 november 2009

    En Karl!?? (L)

    Skrivet av mama97mia den 16 nov 2009

    Jag vill ha en sån där pomfrit-maskin - skärare alltså? Vad heter det????

  • The_mama97mia 16 november 2009

    Skrivet av Gnurf den 16 nov 2009

    En Karl!?? (L)

    Skrivet av mama97mia den 16 nov 2009

    Jag vill ha en sån där pomfrit-maskin - skärare alltså? Vad heter det????


    *moahaha* nej dom är för dyra i underhåll haha

  • The_mama97mia 16 november 2009

    jag har inte ätit halloumi, ngt jag borde tillföra tråden mat du vill laga till....
    Lammytterfilé såg ljuvligt gott ut med potatisragu...
    Chokladmousse är ju alltid gott, med lite syfilis på. ;P

  • Gnurf 16 november 2009

    Jag måste göra någon form av grundläggande fel alltså..:'(

    Skrivet av mama97mia den 16 nov 2009

    Skrivet av Gnurf den 16 nov 2009

    En Karl!?? (L)

    Skrivet av mama97mia den 16 nov 2009

    Jag vill ha en sån där pomfrit-maskin - skärare alltså? Vad heter det????


    *moahaha* nej dom är för dyra i underhåll haha

  • The_mama97mia 16 november 2009

    *gnurfen* du kan ju inte rå för att jag råkat ut för defekta exemplar som varit dyra i drift??? Men det är som med mkt annat, de som är bra är upptagna och INTE till salu. *moahaha*

  • gladavmat 16 november 2009

    Gillar Per o ½ 8 hos mig men det är lite för tidigt för oss handelsanställda, såg gärna att det gick i repris:D

  • The_mama97mia 18 november 2009

    Skrivet av gladavmat den 16 nov 2009

    Gillar Per o ½ 8 hos mig men det är lite för tidigt för oss handelsanställda, såg gärna att det gick i repris:D


    Jag håller med dig, men man kan se avsnitten i repris på tv4 play, en vecka efteråt i alla fall.

  • The_mama97mia 18 november 2009

    Gårdagens avsnitt hos peep i Halmstad var trevligt med genuin enkel mat, tycker ibland att folk krånglar till det så i halv åtta.

    Ngt jag saknar ibland är att dom inte alltid talar om vad det är för fördrink?
    Nu finns vinvalet på Recept.nu men fördrinken är sällan med.

  • Beckis83 18 november 2009

    jag skulle gärna vilja att Per Morberg kom hem till mig och slafsade lite med mat..hahaa..(L)

  • C_Ice 18 november 2009

    Per e sig själv, han vågar slaffsa lite å inte spela mästerkock & klippa bort alla dåliga scener. & lagar för övrigt god mat!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.