Halvåtta på turné i Gävle.
Wallenbergare denna vecka också.
Gnurf24 november 2009
Verkligen en härlig kille med härlig mat !! Kröp i hela kroppen på mig....:D
The_mama97mia24 november 2009
hehe härligt var ordet sa Bull...
Det enda som var häftigt var väl hans tapas, resten var inte så mkt att hänga i julgran tyckte jag, konsistensmässigt - wallenbergare - potatismos, och ärtpuré??? Ingen som hade egna tänder?
Gnurf24 november 2009
Jo...det var lite onödigt att purea ärtorna oxå...:) Nåja, det var väl lite nervositet med i bilden, inte lätt att laga mat med tv-kameror häckande i köket...:o
The_mama97mia25 november 2009
Hmmm ikväll är trattkantarellsoppan en höjdare som det verkar, men harfilé är svårt att få tag på. Har-ingen.
The_mama97mia25 november 2009
Men?
var det bara jag som microsomnade eller - jag såg inga betyg utom en fyra?
The_mama97mia25 november 2009
:o
mariaengstrom25 november 2009
Dom är sämst på att bedöma. Hon var värd mer än de poängen, 4 + 6 + 5? Minns inte riktigt...
mattjejen25 november 2009
6, 8 å 4 poäng fick hon:( Tyckte hon va värd högre poäng...
The_mama97mia25 november 2009
mkt märkligt med betygen
The_mama97mia26 november 2009
idag var det chokladfondant.... till dessert. märkligt likt choklad ganache - som var förra veckan? Vad är skillnad mellan fondant o ganache? någon?
Sen kan jag säga att jag inte är så förtjust i Salvia. Nej men skrev jag rätt nu? Silvia? Nej Salvia .
Gnurf26 november 2009
Men Salvia som är så gott!! Saltimboca i olka varianter med salvia är en personlig favorit. Nåja...smaken liksom baken....:)
The_mama97mia26 november 2009
Ska erkänna att jag inte testat FÄRSK salvia
escarboucle26 november 2009
men är inte ganache typ som tryffel?:o
The_mama97mia26 november 2009
Skrivet av escarboucle den 26 nov 2009
men är inte ganache typ som tryffel?:o
Jag vet inte? I halvåtta programmen har det serverats två rätter som är snarlika, den ena heter ganacke, den andra fondant, Det var därför jag frågade.
maria_wijk27 november 2009
Skrivet av mama97mia den 26 nov 2009
Skrivet av escarboucle den 26 nov 2009
men är inte ganache typ som tryffel?:o
Jag vet inte? I halvåtta programmen har det serverats två rätter som är snarlika, den ena heter ganacke, den andra fondant, Det var därför jag frågade.
Varför komplicera till det kan man fråga sig...på svenska har en chokladkaka med fast kant och lös mitt alltid hetat kladdkaka och recepten på dem är nästintill lika många som de som bakar dem. Tror de att det blir märkvärdigare för att de kallar dem fondanter och ganascher?
Gnurf27 november 2009
"Allting kan säljas med mördande reklam,
kom å köp konserverad gröt!!"
kajsa3627 november 2009
Någon som har provat något recept från halv åtta hos mig?
isf vilket??
Jag tänkte prova Anders chilimarinerade räkor m vitlöksbröd i morgon.. som förrätt
tyckte jag såg smaskigt ut... (Y)
Wilmslow27 november 2009
croxie64: Jag bor också i England men har inga problem att se programmet via tv4 play. Min ISP är "Sky" - kanske det har något att göra med vilken provider du har?
I alla fall är programmet precis som "Come Dine with Me" .
The_mama97mia1 december 2009
HEJA ÖSTERGÖTLAND - ni ser väl Norrköpingveckan???? Mina trakter ju!!!!
Gårdagens mat med mkt fisk och LAX föll mig i smaken.
Halvåtta på turné i Gävle.
Wallenbergare denna vecka också.
Verkligen en härlig kille med härlig mat !! Kröp i hela kroppen på mig....:D
hehe härligt var ordet sa Bull...
Det enda som var häftigt var väl hans tapas, resten var inte så mkt att hänga i julgran tyckte jag, konsistensmässigt - wallenbergare - potatismos, och ärtpuré??? Ingen som hade egna tänder?
Jo...det var lite onödigt att purea ärtorna oxå...:) Nåja, det var väl lite nervositet med i bilden, inte lätt att laga mat med tv-kameror häckande i köket...:o
Hmmm ikväll är trattkantarellsoppan en höjdare som det verkar, men harfilé är svårt att få tag på. Har-ingen.
Men?
var det bara jag som microsomnade eller - jag såg inga betyg utom en fyra?
:o
Dom är sämst på att bedöma. Hon var värd mer än de poängen, 4 + 6 + 5? Minns inte riktigt...
6, 8 å 4 poäng fick hon:( Tyckte hon va värd högre poäng...
mkt märkligt med betygen
idag var det chokladfondant.... till dessert. märkligt likt choklad ganache - som var förra veckan? Vad är skillnad mellan fondant o ganache? någon?
Sen kan jag säga att jag inte är så förtjust i Salvia. Nej men skrev jag rätt nu? Silvia? Nej Salvia .
Men Salvia som är så gott!! Saltimboca i olka varianter med salvia är en personlig favorit. Nåja...smaken liksom baken....:)
Ska erkänna att jag inte testat FÄRSK salvia
men är inte ganache typ som tryffel?:o
men är inte ganache typ som tryffel?:o
Jag vet inte? I halvåtta programmen har det serverats två rätter som är snarlika, den ena heter ganacke, den andra fondant, Det var därför jag frågade.
men är inte ganache typ som tryffel?:o
Jag vet inte? I halvåtta programmen har det serverats två rätter som är snarlika, den ena heter ganacke, den andra fondant, Det var därför jag frågade.
Varför komplicera till det kan man fråga sig...på svenska har en chokladkaka med fast kant och lös mitt alltid hetat kladdkaka och recepten på dem är nästintill lika många som de som bakar dem. Tror de att det blir märkvärdigare för att de kallar dem fondanter och ganascher?
"Allting kan säljas med mördande reklam,
kom å köp konserverad gröt!!"
Någon som har provat något recept från halv åtta hos mig?
isf vilket??
Jag tänkte prova Anders chilimarinerade räkor m vitlöksbröd i morgon.. som förrätt
tyckte jag såg smaskigt ut... (Y)
croxie64: Jag bor också i England men har inga problem att se programmet via tv4 play. Min ISP är "Sky" - kanske det har något att göra med vilken provider du har?
I alla fall är programmet precis som "Come Dine with Me" .
HEJA ÖSTERGÖTLAND - ni ser väl Norrköpingveckan???? Mina trakter ju!!!!
Gårdagens mat med mkt fisk och LAX föll mig i smaken.