Manualen, så här ska recepten se ut för att underlätta för oss som godkänner
monel5 april 2008
puff
Fiona6 april 2008
*puffar fram tråden i ljuset igen*
snutten6 april 2008
(Y)(Y)
Queenie6 april 2008
Uppenbarligen så är det väldigt många som inte ser manualen eller den här tråden.
MammaModesty6 april 2008
Queenie... skam den som ger sig heter det ju... :p vi får helt enkelt puffa fram denna mer o mer så kanske.... vi får leva på hoppet... :D
monel6 april 2008
Ja, det är mycket parenteser och annat "kul" man ser när man tittar på nya recept. Stackars er som godkänner :'( men som sagt .. trägen vinner :D
indra6 april 2008
Ska vi vara riktigt noga med svenska språket, så vill jag tillrättalägga dessa ord:
Hjorthornssalt ska stavas med två s, enligt Svenska Akademiens Ordlista
Oxå är "chatsvenska" och ska stavas också
monel6 april 2008
http://g3.spraakdata.gu.se/saob/
En länk till Svenska Akademiens ordlista om någon är osäker på stavning :D
snutten6 april 2008
Kanske inte alla som bryr sig om att läsa trådar, manualer mm, utan bara skriver in sina recept. Och det kommer fler och fler dubletter har jag sett... :(
Tycker också att det är tråkigt för er som godkänner, ni har nästan lika mycket jobb - trots manual.
Men som sagt, det kan ju bli bättre (Y)
farmoringer6 april 2008
Men kan vara som det var för mig i början.. Man är så nöjd med ett recept så man vill dela med sig..Snabbt in och skriva, skicka iväg...Men nu kan man ju, men är man ny så kanske man inte alltid tänker efter före..
snutten6 april 2008
Så är det säkert, farmoringer :) Kanske också för poängens skull för en del, för det kan ju också vara lite kul att få poäng. Och då tänker man bara på det....
Okänd6 april 2008
Jag tror inte poängen spelar nån roll faktiskt.De är ju ändå till ingen nytta.
Det är nog som farmoringer säger att man blir lite för ivrig ibland.
monel6 april 2008
Problemet är ju att de som är nya vet inte att poängen inte har någon betydelse, sen syns manualen väldigt dåligt när man ska lägga in ett nytt recept (N)
Queenie6 april 2008
Det märks att många som skickar in recept inte har läst igenom det. Det önskar jag att alla kunde göra först innan de skickar in ett recept, det underlättar betydligt om det inte är stavfel och slarvfel överallt
tantdrake6 april 2008
drar bara tråden uppåt :p
zonale6 april 2008
Jag märker att det fortfarande kommer in dubletter och det måste vara frustrerande för er som godkänner.
Penne6 april 2008
Man får kanske tänka på också att vi som lägger in recept här bara är människor. Även om man läser igenom sitt recept innan man skickar det är det lätt hänt att man blir lite "blind" eftersom man vet vad det ska stå i texten, och kanske missar ett mellanslag eller så.
Jag förstår att det är jobbigt med många fel för er som rättar, men precis som vi får försöka undelätta för er, så får kanske ni ha visst överseende med oss. (Y)
farmoringer6 april 2008
Men det är nog mycket som jag skrev tidigare, Man vill dela med sig. Man kanske inte har så många recept och vill ha några som är "mina". Då tänker man nog inte på om det är dubletter eller ej. För det är ju inte hos mig, det är dubletter....
puff
*puffar fram tråden i ljuset igen*
(Y)(Y)
Uppenbarligen så är det väldigt många som inte ser manualen eller den här tråden.
Queenie... skam den som ger sig heter det ju... :p vi får helt enkelt puffa fram denna mer o mer så kanske.... vi får leva på hoppet... :D
Ja, det är mycket parenteser och annat "kul" man ser när man tittar på nya recept. Stackars er som godkänner :'( men som sagt .. trägen vinner :D
Ska vi vara riktigt noga med svenska språket, så vill jag tillrättalägga dessa ord:
Hjorthornssalt ska stavas med två s, enligt Svenska Akademiens Ordlista
Oxå är "chatsvenska" och ska stavas också
http://g3.spraakdata.gu.se/saob/
En länk till Svenska Akademiens ordlista om någon är osäker på stavning :D
Kanske inte alla som bryr sig om att läsa trådar, manualer mm, utan bara skriver in sina recept. Och det kommer fler och fler dubletter har jag sett... :(
Tycker också att det är tråkigt för er som godkänner, ni har nästan lika mycket jobb - trots manual.
Men som sagt, det kan ju bli bättre (Y)
Men kan vara som det var för mig i början.. Man är så nöjd med ett recept så man vill dela med sig..Snabbt in och skriva, skicka iväg...Men nu kan man ju, men är man ny så kanske man inte alltid tänker efter före..
Så är det säkert, farmoringer :) Kanske också för poängens skull för en del, för det kan ju också vara lite kul att få poäng. Och då tänker man bara på det....
Jag tror inte poängen spelar nån roll faktiskt.De är ju ändå till ingen nytta.
Det är nog som farmoringer säger att man blir lite för ivrig ibland.
Problemet är ju att de som är nya vet inte att poängen inte har någon betydelse, sen syns manualen väldigt dåligt när man ska lägga in ett nytt recept (N)
Det märks att många som skickar in recept inte har läst igenom det. Det önskar jag att alla kunde göra först innan de skickar in ett recept, det underlättar betydligt om det inte är stavfel och slarvfel överallt
drar bara tråden uppåt :p
Jag märker att det fortfarande kommer in dubletter och det måste vara frustrerande för er som godkänner.
Man får kanske tänka på också att vi som lägger in recept här bara är människor. Även om man läser igenom sitt recept innan man skickar det är det lätt hänt att man blir lite "blind" eftersom man vet vad det ska stå i texten, och kanske missar ett mellanslag eller så.
Jag förstår att det är jobbigt med många fel för er som rättar, men precis som vi får försöka undelätta för er, så får kanske ni ha visst överseende med oss. (Y)
Men det är nog mycket som jag skrev tidigare, Man vill dela med sig. Man kanske inte har så många recept och vill ha några som är "mina". Då tänker man nog inte på om det är dubletter eller ej. För det är ju inte hos mig, det är dubletter....
Puffar upp tråden.
(Y)