Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfritt, sockerfritt & glutenfritt

  • Erika020 18 mars 2013

    Skall fixa trerätters till en fest. En person skall ha glutenfritt och en skall ha socker och mjölkfritt (ej laktos). Tänker att det vore trevligt med samma meny till alla men har svårt att hitta en bra förrätt och efterrätt. Tacksam för tips {worship}

  • DoctorWho 19 mars 2013

    -

  • Nenabirk 19 mars 2013

    Jag hade nog valt blinier till förrätt. Bovetemjöl är ju glutenfritt. Hade helt enkelt bytt mjölken i blinierna mot ngt laktosfritt alternativ och serverat med rökt lax och en soja-creme fraiche, hackad lök och sallad till förrätt. Efterrättern hade nog blivit något denna sidan
    http://chocolatecoveredkatie.com/2011/11/28/healthy-chocolate-pecan-pie/

    Här hittar du alla bloggens recept på efterrätter och kakor som är veganska (=mjölkfria) och oftast glutenfria. Sidan är på engelska:

    http://chocolatecoveredkatie.com/recipes/

    Här är en svensk sida med recept för personer med olika överkänsligheter/allergier:

    http://www.allergimat.com/

  • Nenabirk 19 mars 2013

    Förresten, det ingår socker i sushiris.

  • jrabbelino 19 mars 2013

    om det är laktos (inte komjölksfritt)fri kost så finns det både grädde o creme fraisch som smakar som vanlgt,räkcocktail vore väl gott

  • EliBerg65 19 mars 2013

    Varför inte en toast på glutenfritt/vanligt mjölkfritt franskbröd, med gravad eller rökt lax, lite fin sallad och en god örtolja över det?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.