Hehe... ofta är det just det där dyra som ska vara så exklusivt som man sen tycker inte håller måttet. Det må vara min egen okunnighet som sagt eller att jag inte lyckats få tag på riktigt bra grejer, alternativt inte lyckats laga till det rätt...
Men sist kastade jag en påse frusna kammusslor, en stor besvikelse. Segt o träigt o trist.
Lät så gott så...
safir7420 september 2011
Cous-cous..går inte hem hos mig
Kaviar( typ Kalles) smakar inget vidare och luktar ännu värre. Andas inte på mig när du ätit Kaviar tack!
Potatisbullar- älskar potatis men kan inte med potatisbullar....{sick}
Kassler- har ätit förut men tröttnat på smaken. Jag har inte ätit eller tillagat kassler på snart 2 år.
Kroppkakor- tycker jag inte heller om..
Tja, finns säkert mera men detta är vad jag kommer på just nu
pleta20 september 2011
Korv i alla dess former. Jag tycker inte det är äckligt men jag får alltid känslan av att smaken sitter i tillsatserna..
Marksten20 september 2011
Cous-cous... bläk smakar ju ingenting. Fullständigt meninglöst livsmedel.
amoz20 september 2011
Skrivet av 7201 den 20 sep 2011
OSTRON !!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ......JAG HÖLL PÅ KRÄKAS.
HUR KAN MAN TYCKA OM DET ???????
Håller fullkomligt med...har ätit ETT ostron en gång, bara för att!!!!
bigganv20 september 2011
Sushi!
Trendigt, inne, men gott - NEEEJ!!!!
Tesslatess20 september 2011
Skrivet av bigganv den 20 sep 2011
Sushi!
Trendigt, inne, men gott - NEEEJ!!!!
Det ska till wasabi och ingefära i mängder, annars är det bara konstistensen som är trevlig =)
Kakan198621 september 2011
Håller fullständingt med alla ovan om cous cous och bulgur som så många lovordar hela tiden. Så fort man hittar ett recept som ska vara lite nyttigare så serveras det med cous cous eller bulgur... Åh vad trött man blir!
storasysteria21 september 2011
Ostron, en dyr kallsup!
blekegreven21 september 2011
Rucola!
VARFÖR lovprisar folk denna ''Strand-peppar'' och envisas med att blanda i den i all mat???
Är för mig helt ofattbart. Ett elendigt ogräs som inte ens kaninen vill äta.
zudette21 september 2011
Kan inte riktigt förstå varför man ska betala omkring 1000 kr (eller mer)/kg för Kalix löjrom! Stenbitsrom från ICA eller ABBA funkar minst lika bra - tycker jag - och kostar mindre än hälften.
DoctorWho21 september 2011
Skrivet av blekegreven den 21 sep 2011
Rucola!
VARFÖR lovprisar folk denna ''Strand-peppar'' och envisas med att blanda i den i all mat???
Är för mig helt ofattbart. Ett elendigt ogräs som inte ens kaninen vill äta.
Jag instämmer till 100%.
Det gamla svenska namnet på rucola är senapskål. Och det stämmer mycket bra tycker jag.
Erajscha21 september 2011
Skrivet av bigganv den 20 sep 2011
Sushi!
Trendigt, inne, men gott - NEEEJ!!!!
Smaken är olika. Jag tycker sushi är jättegot, det lite sötsyrliga riset och den milda fisksmaken tillsammans med sältan från sojan och hettan från wasabin. Mmmm. Ingefäran skippar jag dock.
gunbrittwg21 september 2011
Fiskbullar!!!
Tesslatess21 september 2011
Hushållsost
Säljs i gigantiska kubbar, smakar inte ett jota och räcker hur länge som hellst.
Jag köper hellre en lite dyrare ost och tar färre skivor på smörgåsen.
Vad är den till för igentligen?
JennyV21 september 2011
Pesto! Jag älskar lukten och tror att jag tycker om det men det vill sig inte :x Kanske inte haft det till rätta råvaror?!
The_mama97mia21 september 2011
Skrivet av JennyV den 21 sep 2011
Pesto! Jag älskar lukten och tror att jag tycker om det men det vill sig inte :x Kanske inte haft det till rätta råvaror?!
Håller med!
Gillar liksom idén med pesto, älskar basilika, men det är väl den där parmesanen jag inte gillar då...
Dintan21 september 2011
Skrivet av mama97mia den 21 sep 2011
Skrivet av JennyV den 21 sep 2011
Pesto! Jag älskar lukten och tror att jag tycker om det men det vill sig inte :x Kanske inte haft det till rätta råvaror?!
Håller med!
Gillar liksom idén med pesto, älskar basilika, men det är väl den där parmesanen jag inte gillar då...
Här är det tvärt om.. Älskar Parmesanen men hatar basilikan.
Lenkan21 september 2011
Halloumi...smakar bara salt och har en otrevlig konsistens
The_mama97mia21 september 2011
Ja, Halloumi är också överskattat även om jag lärt mig grilla det lite bättre i år. Men salt o segt bara...
Hehe... ofta är det just det där dyra som ska vara så exklusivt som man sen tycker inte håller måttet. Det må vara min egen okunnighet som sagt eller att jag inte lyckats få tag på riktigt bra grejer, alternativt inte lyckats laga till det rätt...
Men sist kastade jag en påse frusna kammusslor, en stor besvikelse. Segt o träigt o trist.
Lät så gott så...
Cous-cous..går inte hem hos mig
Kaviar( typ Kalles) smakar inget vidare och luktar ännu värre. Andas inte på mig när du ätit Kaviar tack!
Potatisbullar- älskar potatis men kan inte med potatisbullar....{sick}
Kassler- har ätit förut men tröttnat på smaken. Jag har inte ätit eller tillagat kassler på snart 2 år.
Kroppkakor- tycker jag inte heller om..
Tja, finns säkert mera men detta är vad jag kommer på just nu
Korv i alla dess former. Jag tycker inte det är äckligt men jag får alltid känslan av att smaken sitter i tillsatserna..
Cous-cous... bläk smakar ju ingenting. Fullständigt meninglöst livsmedel.
OSTRON !!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ......JAG HÖLL PÅ KRÄKAS.
HUR KAN MAN TYCKA OM DET ???????
Håller fullkomligt med...har ätit ETT ostron en gång, bara för att!!!!
Sushi!
Trendigt, inne, men gott - NEEEJ!!!!
Sushi!
Trendigt, inne, men gott - NEEEJ!!!!
Det ska till wasabi och ingefära i mängder, annars är det bara konstistensen som är trevlig =)
Håller fullständingt med alla ovan om cous cous och bulgur som så många lovordar hela tiden. Så fort man hittar ett recept som ska vara lite nyttigare så serveras det med cous cous eller bulgur... Åh vad trött man blir!
Ostron, en dyr kallsup!
Rucola!
VARFÖR lovprisar folk denna ''Strand-peppar'' och envisas med att blanda i den i all mat???
Är för mig helt ofattbart. Ett elendigt ogräs som inte ens kaninen vill äta.
Kan inte riktigt förstå varför man ska betala omkring 1000 kr (eller mer)/kg för Kalix löjrom! Stenbitsrom från ICA eller ABBA funkar minst lika bra - tycker jag - och kostar mindre än hälften.
Rucola!
VARFÖR lovprisar folk denna ''Strand-peppar'' och envisas med att blanda i den i all mat???
Är för mig helt ofattbart. Ett elendigt ogräs som inte ens kaninen vill äta.
Jag instämmer till 100%.
Det gamla svenska namnet på rucola är senapskål. Och det stämmer mycket bra tycker jag.
Sushi!
Trendigt, inne, men gott - NEEEJ!!!!
Smaken är olika. Jag tycker sushi är jättegot, det lite sötsyrliga riset och den milda fisksmaken tillsammans med sältan från sojan och hettan från wasabin. Mmmm. Ingefäran skippar jag dock.
Fiskbullar!!!
Hushållsost
Säljs i gigantiska kubbar, smakar inte ett jota och räcker hur länge som hellst.
Jag köper hellre en lite dyrare ost och tar färre skivor på smörgåsen.
Vad är den till för igentligen?
Pesto! Jag älskar lukten och tror att jag tycker om det men det vill sig inte :x Kanske inte haft det till rätta råvaror?!
Pesto! Jag älskar lukten och tror att jag tycker om det men det vill sig inte :x Kanske inte haft det till rätta råvaror?!
Håller med!
Gillar liksom idén med pesto, älskar basilika, men det är väl den där parmesanen jag inte gillar då...
Pesto! Jag älskar lukten och tror att jag tycker om det men det vill sig inte :x Kanske inte haft det till rätta råvaror?!
Håller med!
Gillar liksom idén med pesto, älskar basilika, men det är väl den där parmesanen jag inte gillar då...
Här är det tvärt om.. Älskar Parmesanen men hatar basilikan.
Halloumi...smakar bara salt och har en otrevlig konsistens
Ja, Halloumi är också överskattat även om jag lärt mig grilla det lite bättre i år. Men salt o segt bara...