Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestovariant

  • 1 september 2004

    Som variant till den vanliga peston kan man använda rucola istället för basilika. Då kan man, om man vill, också utesluta vitlöken. Gott att ha på salladen, pastan eller bara att doppa brödet i.

  • monac 13 mars 2008

    låter gott...det är ju inte ALLA dagar man vill äta vitlök!(Y)

  • enAnnan 13 mars 2008

    Jag äter nog vitlök i någon form varje dag tror jag
    :)

    Men det lät definitivt som ett gott pesto-alternativ.
    Utstruken på en god fiskfilé och in i ugnen.
    Mmmmm

  • tilda 13 mars 2008

    Det är jättegott att fylla en fläskfile´med ruccolapesto.(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.