Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Presentationen

 • festmaten 2 oktober 2008

  Skulle vara intressant att höra hur ni har bestämt ert "namn" till presentationen. Här finns en del som använder sitt namn, förmodar jag att det är. Men det finns ju många underfundiga namn här:p
  själv kan jag berätta om mitt namn: Kalasmad.
  Det finns en äldre dam i släkten, som berättade att hon varit bortbjuden på middag. Men det föll inte tanten i smaken, så hon klargjorde helt klart: "Det här var ingen kalasmad!"
  Nu har vi "vänt på steken". använder uttrycket Kalasmad när vi skall äta något gott, t.ex. en fredag kväll med god mat och ett gott vin.
  Och jag kan lova att jag hittat mycket kalasmad i era recept(Y)

 • Lindanemon 2 oktober 2008

  Jag hade hästuppfödning tidigare, och mitt avelssto hette Anemon.
  Hon gav mig 7 fina föl. (Y)

  Så mitt namn är en kombination av mig (Linda) och henne. :p

 • segerwitch 2 oktober 2008

  (L)Jag är ägare till. Segerwitch kennel,föder upp små dvärgspetsar eller pomeranian som
  dom numera heter, där av Segerwitch..Seger är efternamnet och witch det är jag..haha:D

 • zudette 2 oktober 2008

  Zudette är en tjejvariant av Suddo som min nuvarande man ofta använde som nick/användarnamn i olika sammanhang på nätet då vi träffades - så Zudette blev mitt! En liten kärleksförklaring med andra ord!(L) Faktiskt har det hänt att jag fått beröm för ett vackert nick på andra sajter! - jag vet inte om det är vackrare än andra men det var kul och det är helt klart eget! (Y)

 • epi 2 oktober 2008

  Det är en del av det efternamn min Italienska pappa hade. Det firas en dag i Italen den heter Epifania.
  Efternamnet fick min farfar som hittades av Nunnorna i bergen i Napoli på Epifania dagen.

  Maria Epi:D

 • SDMaya 2 oktober 2008

  SDMaya; SD kommer från SheDevil som jag hette som operatör på en sajt för många år sedan... så det hänger med än :) Maya kommer från mitt smeknamn som är Maya, efter att jag läst en roll i en skolpjäs som Maja gräddnos. Alla mina vänner kallar mig Maya. Så där har ni min historia :D

 • Disen 2 oktober 2008

  Disen kommer från mina grabbar som ofta säger "mammadisen" när de ska gosa (L) eller vill ha pengar, skjuts eller nåt annat...ha, ha. Då låter det alltid - snälla mammadisen... (L)(L).
  Kär mor har många namn :p:p

 • Mellanbellan 2 oktober 2008

  Jag heter Marylin men eftersom det redan fanns en Marilyn i MK så tänkte jag att det skulle bli förvirrande ibland så då tog jag Mellan som jag ofta kallas av de som tycker jag har ett svårt namn att uttala. Det var också upptaget så då blev det MellanBellan

 • lennali 2 oktober 2008

  Ett gammalt användarnamn på mitt förra jobb, förnamnet med ett extra n och lite, lite från efternamnet.

 • Fiona 2 oktober 2008

  Fiona är ett smeknamn som hängt med mig sedan jag var 16 år.. Det används av en del av mina vänner, och jag tycker det är vackert... Det stod mellan det och aurum_bellus (som jag heter på många många andra comunitys på nätet) när jag valde, så det blev Fiona..

 • irrevirre 2 oktober 2008

  IrreVirre är min storebrors påfund. Jag heter Iréne och dessutom passar IrreVirre min personlighet. Min man gillar inte namnet men min bror säger alltid Irre än idag.

  Kul tråd föresten:-D

 • Bowmore 2 oktober 2008

  Har tagit mitt nick efter en av mina favorit whiskysorter :p

 • Wombat04 2 oktober 2008

  Tog nicket eftersom jag älskar vombater. Bella kallas jag ju vänner emellan men det är så många Bellor överallt och Wombat är lite ovanligare. Dock fick jag sätta till 04 efteråt på många sajter eftersom även Wombat är rätt populärt (tydligen heter många australiensiska idrottslag något med Wombat) så 04 hängde med även här ...

 • bakakaka 2 oktober 2008

  Jag älskar att baka tårtor. Därför ville jag heta tårtan, men det gick ju inte, inga å här inte. Så det blev bakakaka istället.

 • Bamsesemla 2 oktober 2008

  Min första hund hette Bamse min hund jag har nu heter Selma men kallas för Semlan och de är det bästa i mitt liv så det blev då Bamsesemla(L)(Y):D:'(

 • Queenie 2 oktober 2008

  Mitt nick kommer från tiden när jag och Bowmore hade hub. Då hetta jag bara Ingela, men sen skaffade vi oss alla "adliga" titlar, och då blev det Queen-Ingela. Sen har jag nicket Queen-Ingela när jag översätter. På matklubben blev det Queenie bara, varför vet jag inte riktigt egentligen.

 • tantdrake 2 oktober 2008

  :p ------------------------------------------------------------>>>>>>>>

 • MrsC 2 oktober 2008

  Jag är en svensk tjej som är engelsk fru, gift med engelsk gentleman därav "MrsC" :D, annars hade det blivit "Pi" men det var för kort tyckte jag.

 • stinta 2 oktober 2008

  Mina föräldrar sa sällan mitt namn utan det blev oftast stinta. Då också med norrländs dialekt : Steijnta

 • Lilloo 2 oktober 2008

  Heter Linda egentligen, men min fd sambos barn kallade mig för Lilloo då deras mamma också hette/heter Linda. Sedan har det bara hängt kvar.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.