Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Problem med MK:s olika funktioner!

 • Mistys 8 april 2012

  Jag undrar om det bara är jag som sen ca 2 veckor tillbaka har problem med MK. När jag skriver ett inlägg och ska skicka står det och "tuggar" jättelänge för att sedan komma en sida där det står att något gick fel, försök igen.
  Fick ett meddelande idag som jag ville svara på. Tryckte på svara men nu står det åter och tuggar superlänge tills jag plötsligt hamnar på första sidan av MK. kan inte svara på meddelandet helt enkelt. Har försökt 5 ggr nu och ger upp. Även vid recept sök tuggar det eller att jag blir utkastad till första sidan......vad händer? Har inga problem med andra sidor, klubbar eller sajter. Har startat om datorn...hjälper inte så jag tror inte att det är datorn som är problemet då andra sidor fungerar.

  Finns det fler som upplever detta "tuggande" ? Känns som det började ett tag innan MK kapades så jag tror inte att detta har med varandra och göra. Upplever bara MK som väldigt segt numer när man vill lägga in något man skriver mm

  Har ni andra problem?

 • boz1965 8 april 2012

  Även jag har de problemen.

  Vill dock inte spekulera i vad de kommer sig av men jag kan iaf säga så pass mycket att det med största sannolikhet inte är din dator eller din internetuppkoppling det är fel på.

  Jag har full förståelse för att det kanske inte är prio 1 just nu, men jag hoppas att MK tar tag i det när de har alla bitar på plats efter hackerattacken.

 • Mistys 8 april 2012

  Tack boz känns ju rätt skönt att det inte bara är jag som har problem...dvs synd att vi har problem men skönt att man inte är ensam, man blir ju smått tokig och funderar vad som är fel{freaked-out}

 • Mistys 8 april 2012

  Ros...om du läser detta. Försöker svara dig på meddelande men tyvärr går det inte{weep}

 • Josses 8 april 2012

  Jag har också haft detta problem ett längre tag. Håller med om att MK är VÄLDIGT seg just nu och man kan ju bli tokig för mindre, framför allt när man bara ska in här för ett snabbt ärende.{disapointed}

 • familjenlundin 8 april 2012

  Konstigt...jag har inga problem :s

 • irrevirre 8 april 2012

  Nej, det har jag inte märkt men däremot måste jag, sedan kanske tre månader sedan, ideligen logga in. Jag loggar in fflera gånger om dagen. Jag fattar ingenting...{sweat}

 • Mistys 9 april 2012

  Försökte skicka mitt meddelande till "Ros" nu på morgonen igen men det går helt enkelt inte. Sår och tuggar och sen bara bryts allt. Irrevirre....prova att skicka ett meddelande till ex mig....kan ju vara tomt. Jag är bara nyfiken och se om du får fram det.

 • irrevirre 9 april 2012

  Nu har jag sänt ett meddelandetill dig Misty. Har du fått det?

 • Mistys 9 april 2012

  Grrrrrrrrr varför kan ni och mina meddelanden bryts bara{angry-annoyed}
  Jag fick det, tack för att du testade!

 • Mistys 9 april 2012

  Nu har jag svarat två st och det gick jättebra men mitt svar till Ros går inte fram. Så det måste vara någon vajsing på tråden mellan ros och mig då!

 • irrevirre 9 april 2012

  Kanske en satellit som har gått av??

 • monicadanell 9 april 2012

  jag har skickat ett medelande till mistys har du fått det

 • Mistys 9 april 2012

  Skrivet av monicadanell den 9 apr 2012

  jag har skickat ett medelande till mistys har du fått det


  Ja tack det gick fram(Y) Men verkar som om det jag vill skicka till ros inte går fram(N) men alla andra. Undrar om det beror på att det är "för mycket" text? att det blir för tungt!

 • husmusen88 9 april 2012

  Jodå, har samma problem av och till. Säkert ett serverproblem!

 • ros 9 april 2012

  Skrivet av Mistys den 9 apr 2012

  Försökte skicka mitt meddelande till "Ros" nu på morgonen igen men det går helt enkelt inte. Sår och tuggar och sen bara bryts allt. Irrevirre....prova att skicka ett meddelande till ex mig....kan ju vara tomt. Jag är bara nyfiken och se om du får fram det.  Hej!
  Det är ingen brådska...
  Jag väntar tills det fungerar på MK...

  Ha det så bra!

 • Okänd 10 april 2012

  Verkar vara en och annan bugg i MK:s system. Dålig koll hos webbansvariga? Själv kunde jag, trots flera försök, inte redigera min presentation på ett tillfredställande sätt. Men i dag gick det, äntligen.

 • Okänd 10 april 2012

  Varför i hela friden förvanskar MK namnet på mitt recept som jag hämtat ur en kokbok, Winlunds fjärde kokbok, som utkom på XerXes förlag 1989???

  Namnet på rätten är, precis som det står i kokboken, Fiskpaté à la "Kustens pärla" och inget annat!!!

  Men MK tar bort det viktigaste från namnet och kallar receptet "Fiskpaté à la". Se till att ge rätten det rätta namnet! Jag har mycket svårt att tolerera självsvåldiga namnändringar.

  (N) {angry-annoyed} (N) {angry-annoyed} (N)

 • boz1965 10 april 2012

  Skrivet av LarsDe den 10 apr 2012

  ...Se till att ge rätten det rätta namnet! Jag har mycket svårt att tolerera självsvåldiga namnändringar...


  Det är inte MK som förvanskar några namn. Prova att ta bort alla citationstecken i titeln så ska du se att det funkar. Teknisk begränsning, tyvärr.

 • Okänd 10 april 2012

  Skrivet av TheBoz den 10 apr 2012

  Skrivet av LarsDe den 10 apr 2012

  ...Se till att ge rätten det rätta namnet! Jag har mycket svårt att tolerera självsvåldiga namnändringar...


  Det är inte MK som förvanskar några namn. Prova att ta bort alla citationstecken i titeln så ska du se att det funkar. Teknisk begränsning, tyvärr.


  Konstig begränsning. Det som borde tas bort är begränsningen. Noskigt!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.