Hej matklubben medlemmar!
Mitt namn är Erik Ebberstein och jag studerar industridesign i Lund. Jag arbetar med mitt kandidatexamensarbete där jag arbetar med restaurangmiljö, hur man serverar och presenterar mat, framförallt tittar jag närmare på matbufféer.
Jag är nu i research-stadiet och vill gärna veta vad folk har för tankar och vanor om matbufféer. Jag vänder mig därför till er i hopp om att ni vill hjälpa mig genom att svara på en kort frågeenkät, det hade varit till stor hjälp för mitt projekt!
Länk till enkäten: https://docs.google.com/forms/d/1VpnWthbhKy8JrB4cw9BgegprUetQi0ABY9xQk_89CnY/viewform
Om det är några frågor eller konstigheter med länken är det vara att skriva.
Hej matklubben medlemmar!
Mitt namn är Erik Ebberstein och jag studerar industridesign i Lund. Jag arbetar med mitt kandidatexamensarbete där jag arbetar med restaurangmiljö, hur man serverar och presenterar mat, framförallt tittar jag närmare på matbufféer.
Jag är nu i research-stadiet och vill gärna veta vad folk har för tankar och vanor om matbufféer. Jag vänder mig därför till er i hopp om att ni vill hjälpa mig genom att svara på en kort frågeenkät, det hade varit till stor hjälp för mitt projekt!
Länk till enkäten: https://docs.google.com/forms/d/1VpnWthbhKy8JrB4cw9BgegprUetQi0ABY9xQk_89CnY/viewform
Om det är några frågor eller konstigheter med länken är det vara att skriva.
Tack så mycket på förhand
Mvh Erik Ebberstein