Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vilka är vi?

 • 30 december 2007

  kom att tänka på en sak, vilka är vi alla som håller till här? det står ju inte så mycket beskrivande i presentationen. varför inte presentera er här, kanske typ vad heter ni i förnamn, vad jobbar/pluggar ni med, fritidsintressen mm?
  typ för att lära känna varandra lite mera, jag kan börja:
  Elin, heter jag. jag är 23 år och bor i Åmål, jag har bott här i hela mitt liv. jag pluggar kulturvetenskap på karlstads universitet. jag är konstnär och fotograf. jag har tre syskon(två bröder och en syster), en pappa och en mamma och en voffsing(collie och new foundland) som heter Skrållan. jag gillar att motionera, surfa på nätet, fota, teckna, se på film, busa med voffsingen. och om jag skulle beskriva mig med tre ord så blir det: envis, kreativ och drömmande(jag fastnar lätt i mina tankar och "drömmer mig bort")

 • anluk 30 december 2007

  Ok, då kan jag fortsätta.
  Jag heter Anna, är 37 år och bor i Ljungby. Jag jobbar som läkarsekreterare och skall nu efter nyår byta arbetsplats från en Vårdcentral till en annan, pendlar till Värnamo varje dag. Jag är gift och har 2 döttrar på 9 och 12 år + en liten kisse som heter Sessan.
  Gillar förutom mat så klart att läsa, se på film och vara med min familj.
  Tre ord för att beskriva mig själv: Envis, positiv och glad.

 • Lilljeppe 30 december 2007

  Jag heter Lena och fyller 32 den 6 januari. Jag är gift och har 3 barn med exakt 4,5 års skillnad. 11 o 6,5 o 2 år är de. De 2 äldsta är flickor. Jag bor i Uppsala där jag är uppvuxen med 1 syster och 1 bror. Jag har en tjänst som ekonom men är just nu tjänstledig och studerar till att bli projektledare. Gillar att dansa och numera att laga mat:p Vi har en liten hamster som heter Pricken, ursöt:D Jag åker gärna motorcykel och är uppvuxen i en motorcykel familj. På somrarna åker min familj ut med husvagnen och myser.
  /Lena

 • Okänd 30 december 2007

  Okej,här kommer en till presentation.Heter Rosita och bor i Älvdalen med sambo och en 21-årig son.Jobbar i skolkök.Gillar att läsa,brodera,lösa korsord,plocka bär,baka,laga mat( inte alltid) Vi har en katt som heter Ludde,väldigt pratsam,suck.Är väldigt hemmakär och trivs bäst hemma.
  Har mina föräldrar i närheten.Har även en syster och bror.Ska jag beskriva mig med tre ord så får det bli:Matglad,rökare och djurvän.Vi matar både rådjur och rävar.Har gjort det i flera år.

 • annchad 30 december 2007

  Hejsan! Jag heter Ann-Charlotte och bor i Robertsfors i Västerbotten. Jag jobbar som ekonomibiträde i ett storkök här i Robertsfors. Är gift med en snickare och vi har en 6 årig dotter som går i förskoleklass. Älskar att laga mat , läsa böcker, se på film o umgås med familjen.
  Vi har en husvagn som vi kuskar runt med på sommaren.
  Tre ord att beskriva mej med: envis, glad o tänkande:p(Y)

 • evaldo 30 december 2007

  Jag heter Yngve och är pensionär sedan två år tillbaka och kommer från Södermanland från början, är född i Flen men har sen flackat runt lite och är nu i Norrköping där jag trivs bra.
  Jag är skild sedan femton år tillbaka och har en dotter på de trettio ca.
  Är uppväxt på landet med djur och natur.
  Träffade lite senare en kvinna som jag delar livet med och vi trivs alldeles utmärkt tillsammans.
  Och nu som pensionär så har jag funnit min plats på helsid vid spisen bland pannor och kastruller, vilket jag trivs med.

 • 30 december 2007

  hejsvejs!! Helen här, 46 år sambo, tillsammans har vi en son 22 år, dotter 19 och 2 finnspetsar.
  Är tjänstledigt, snart ½ år och jobbat på ett litet hotell-restaurang.Återgår i feb till mitt ordinarie jobb på en syfabrik här i byn.Intressen: promenera med hundarna,läsa, umgås med mina vänner.
  Mig i tre ord...??? inte lat,lite pedant,hjälpsam.

 • lennali 30 december 2007

  Hej alla
  Jag är Lena, fyller strax 50, jisses vad åren går fast ibland känner jag mig som 25. Ensamstående, inga barn men som tur är har jag 6 syskonbarn som jag älskar över allt annat på denna jord, dom är mitt allt. Jag är en riktig hemma människa, älskar hemmets lugna vrå, men går ut och äter då och då i glada vänners sällskap, man måste ju vara lite social ibland. Datan är det bästa jag har skaffat mig, spelar spel (har fortfarande ett kollosalt stort barnasinne. Sen att jag den 1 december klickade in mig på MATKLUBBEN för första gången, det ångrar jag inte det minsta, det är det bästa jag gjort. Sommarstugan ute i skärgården är ett annat stort intresse, på sommaren tillbringar jag så mycket tid som jag bara kan där, där är det avkoppling kan jag tala om för er. Matlagning och bakning står högt i kurs hos mig.
  Tre ord som beskriver mig: omtänksam, hjälpsam och glad (kan minsann tjura till ibland, men det ska vara mycket innan det händer).
  Tack för mig/Lena:D

 • Suddisen 30 december 2007

  Hejsan jag heter Annika år 45 år och gift bor i Järna med min man och våra 5 barn som består av Tim född 29/1-92, Emma född 31/12-92, Linn född 22/1-92, Kevin född 11/8-99 och Liam född 10/11-01 jag jobbar som processoperatör på Lantmännen (Kungsörnen) jag trivs med att umgås med familjen baka och laga mat
  Tre ord som beskriver mig : omtänksam, envis och positiv

 • 30 december 2007

  Å jag är Bia, 58 år, mamma till två, mormor till lika många, sambo sedan 3,5 år, sjukskriven (utmattningssyndrom) sedan 2003, börjat arbetsträna i en fotobutik/atelje. Största (och nästan det enda intresset) är fotografering.
  Ägnar dagarna åt att vara ute och fota, kvällarna sitter jag vid datorn, redigerar mina bilder och pysslar med hemsidan.
  Mat har jag alltid gillat! Om jag som barn fick en slant gick jag till handelsboden och köpte falukorv för den... Vilket gjorde att jag blev mulligt rund.
  För snart två år sedan gick jag över till GI-kost, gick ner i vikt så jag nu väger som när jag var 20 år.
  Underbart att lämna alla kläder till Myrorna, fast dyrt att upprätta en ny garderob... :)
  Att beskriva sig med tre ord är svårt...kanske...humanist, socialist, romantiker.

 • 30 december 2007

  så roligt att läsa:))(Y):D
  glömde en sak på mig, korsordsslukare!!!

 • 30 december 2007

  oxå, jag har en hemsida om någon är intresserad: www.fotoelin.fotosidan.se

 • Queenie 31 december 2007

  Hej. Ingela heter jag och bor i Fristad utanför Borås, jag är 42 år och är gift. Jag har en dotter på 15 år som bor här varannan vecka, min man har en dotter på 17½ som också bor här varannan vecka. Sen har vi nyligen skaffat två katter som heter Whisky och pepsi. Har inte kunnat ha katter förut p.g.a. min styvdotters allergi, men nu funkar det, och det är jag hur glad som helst för. Jag gillar oftast att laga mat, men inte alltid, gillar framför allt att testa nya maträtter. Ett stort intresse är Whisky, singelmaltwhisky, jag och min man samlar på olika sorter och unnar oss alltid lite whisky på helgerna. Därför ska det bli extra kul när vi nu i sommar ska åka till Skottland, Edingburgh, för första gången. Är det nån som varit där och har lite tips om just Edinburgh och Skottland, så skicka mig gärna ett PM. Annars så är jag en väldigt social person, älskar att umgås med människor och att träffa nytt folk. Har hellre folk hemma än att gå ut på krogen. Sitter en del framför datorn och även jag är lite "barnslig" och spelar spel, mest då småspel. Sen är film ett stort intresse, ser väldigt mkt film. En annan hobby vid sidan om är att översätta, har översatt en del serier som "glad amatör", bland annat House MD, Greys Anatomy, Desperate Housewives m.m., där är mitt nick "Queen-Ingela". Jag jobbar på en tidning med annonser, var förut korrekturläsare i massa år, har även läst korrektur för olika bokförlag, så särskrivningar är jag allergisk mot. Jag måste alltid ha en bok att läsa, annars blir jag tokig.

 • MammaModesty 31 december 2007

  Hejsan! Camilla heter jag bor i Lakene (ligger utanför Hagfors) Jag bor med sambo och våra två gemensamma barn, två flickor som är 5 år och 11 månader sen har jag dessutom två barn sedan tidigare en pojk på 16 (som bor hos pappa för han pluggar där) och en flicka som är 18 som bor med pojkvänn och ska bli mamma i maj 2008 så jag ska bli mormor *stolt*
  Vi bor på verkligen på landet och har ett 30-tal hönor och 4 tuppar, 3 katter och 2hundar. Jusst nu är jag mamma ledig men skall snart försöka hitta ett jobb *inte så lätt* Jag har flyttat runt lite i vårat land innan jag hamnade i Hagfors jag är född i södermanland (bodde i Sköldinge) flyttade som 17-åring till Rättvik i Dalarna bodde en väldigt kort period i Stockholm sen längtade jag till baka till Dalom där jag gifte mig o fick de två äldsta barnen. Efter ett 14-årigt förhållande var skilsmässa ett faktum. levde singel ett par år och sedan hittade jag en ny man (min sambo) och då gick flytten till Hagfors där lever vi jusst nu men man vet aldrig kanske snart dags att flytta igen. När det gäller mat älskar jag allt som har med mat att gör jag har "rört i grytorna" sen jag kunde stå. Att beskriva mig med tre ord.... hmm...Rolig, Glad, Tokig.....

 • 31 december 2007

  Hej Jag heter Åsa Thordsson, stolt mamma till en snart 5 årig kille.Hans pappa och jag har varit tillsammans i snart 15 år och lyckligt gifta i snart 5 år. Vi bor i en villa på härliga Öland i sommarstaden Borgholm. Jag arbetar som förskollärare, vartannat år arbetatrag ji skolan med sexåringar och vartannat år jobbar jag med femåringar på underbara Trollets förskola.
  Hela min familj har ett stort intresse för mat, både på gott och ont.(Y)(N) Det dåliga är att jag inte har världens bästa omsättning och så har jag gått och blivit laktoskänslig på gamla dar så man kan ju inte äta vad som helst nu för tiden tiden. .Älskar mat men måste då och då dra ned på godsakerna. Då brukar jag ta en period med viktväktarmat. Det brukar vara bra för man får äta gott men ändå gå ned. Laktosen är ju bara att byta ut produkter, det mesta funkar ju fast ibland kan jag bli toksugen på choklad. Men det funkar ju inte att smaska i sig, varken pga laktosen eller vikten.
  Just nu läser jag på högskolan vid sidan av heltidsarbete och familjeliv, inte illa va, vara 32 år och ändå högskolestudent. Det är urkul. Mina intressen förutom matlagning är aerobics ( är ledare för ett 20-tal glada motionärer), läsning,fotografering ( är absolut inte lika duktig som Elin, ( kolla henne en bit här ovanför, hon har en länk till sin hemsida) hennes bilder är mycket vackra. Dessutom är jag helsåld på trädgårdsarbete och växter även inomhus. Tja det var lite om mig.Kul att lära känna er:)

 • styvan 31 december 2007

  Hallå!
  Jag heter Yvonne och bor i Kungsängen ett par mil utanför Stockholm. Jag fyller 58 år 4/1..ojojoj det börjar bli många ljus i tårtan!!!
  Jag har 2 vuxna döttrar Annelie 39 & Susanne 37 år. ett "eget" barnbarn, Marcus 11 år + 2 "bonusbarnbarn" Daniel 14 & Frida 12 år(L)
  Jag är sambo sen 22 år tillbaka med Hasse som också har 2 döttrar, Marie 34 & Jeanette 32 år. Han har 2 "egna" barnbarn Robin 15 & Oskar 1 år + 2 "bonusar" Johanna 13 & Victor 11 år.(L)
  Jag arbetar som Projektledarassistent på Saab Technologies i Järfälla och trivs med mitt jobb men börjar ändå se fram emot att pensionsdagen ska närma sig så jag får min frihet att kunna hinna med allt jag vill göra utan stress.
  Jag rider (tyvärr ej egen häst), gympar, bowlar, dansar, reser ibland och älskar att vara ute på långa promenader i naturen så fort tillfälle ges (helst tidigt på morgonen när allt är lugn och tyst).
  Matlagning...ja, det är Ok i helgerna men till vardags upplever jag det som stressigt eftersom jag har så många järn i elden. Beskrivning av mig själv..ja, då får det bli...Lättsam, impulsiv och fruktansvärt rastlös!!

 • Thordsson 31 december 2007

  :DDatorer är ju inte min starka sida som ni säkert förstår. Det är jag som är Åsa. Ville ju gärna visa min bild oxå. Hoppas det fungerade nu

 • Forsen 31 december 2007

  Hej, jag heter Anna är 39år och bor i den norra delen av vårt avlånga land (ja, hurra!, vi har snö:p), jag är gift, har två tonårsgrabbar och två katter. Jag jobbar i min mans familjeföretag och har hand om kontorsdelen där. På fritiden gillar jag att laga mat och att baka (gärna nya recept), läsa böcker, åka slalom, umgås med familjen & vänner och jag är även aktiv i byns idrottsklubb. Sommartid så är det husvagn och uteliv som gäller. Jag är ny i Matklubben sedan december och har hittat mycket nytt och intressant här (Y) kul med en sida som är så aktiv!

 • tuden 31 december 2007

  Hej jag heter Anne och är 45 år och bor i falun jag har 4 barn dom är 26, 24, 19 .13 dom 3 äldsta är flickor och den yngsta är en pojke jag har även 2 barnbarn en pojke på 4 och en flicka på 2år jag jobbar på ett service hus med yngre dementa som jag trivs jättebra med. Jag är gift och bor i ett hus jag har en katt och en hund som jag älskar att gå långpromenader med jag tycker om att baka och laga mat vara ute i naturen och plocka bär och svamp jag trivs bra borta men tycker att hemma är bäst jag tycker även om att träffa mina vänner och spela kort och ta ett glas vin.

 • mammis 31 december 2007

  Hejsan jag heter Camilla och är 44 år, bor i Kärna några mil norr om Göteborg.
  Jag har 4 barn, 23 år, 21 år, 16 år och 14 år.
  Sedan ett halvår tillbaka har jag också blivit mormor :D
  Min familj består också av en hund vid namn Doris och en katt som heter Stina
  Det låter kanske konstigt men dom har valt sina namn själva
  Annars jobbar jag på Göteborgs Kex som ligger i Kungälv, sen har jag alltid varit
  intresserad av matlagning, Jag älskar naturen, jag älskar min man, jag älskar mina barn och mina djur. Jag tycker om att meditera också + alla småfolk omkring oss också
  Ett stort Gott Nytt år på er allehopa

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.