Men vad är normalstort? För Evaldo är det ett kilo. Jag får mest tag i två kilos huvun och då är två kilo normalt för mig....Så jag anser det är bättre att skriva då att tag ca ½ kg vitkål istället för ett halvt normaltstort huvud..
celice6 mars 2008
:D Håller med MatAnders, jag följer aldrig slavisk recepten, kör mycket fritt. Men jag kan förstå att dom som följer recepten tycker att det är svårt, det borde då stå hur mycket i gram det ska vara.:D
anonym6 mars 2008
Skrivet av farmoringer den 6 mar 2008
Men vad är normalstort? För Evaldo är det ett kilo. Jag får mest tag i två kilos huvun och då är två kilo normalt för mig....Så jag anser det är bättre att skriva då att tag ca ½ kg vitkål istället för ett halvt normaltstort huvud..
Du har så rätt.......
6 mars 2008
Jag har nu läst allt angående Vitkål och jag tror att Mdj har fått sitt svar, alltså bättre att enge vikt än vitkålens storlek.
Nu vill jag veta om någon är intresserad av hembakat tunnbröd, hemliga recept mm. Var lägger jag in rubriken "Hembakat tunnbröd".......Ubh(H)
anonym6 mars 2008
Skrivet av MatAnders den 2 mar 2008
Jag kan förstå dom som lagar mat exakt efter recept men jag lagar mest på känn (efter många år vid grytorna så gåt mycket på rutin) så jag tror man får uppskatta lite själv.
Lycka till nästa gång(Y)
Tack Anders och förlåt att jag blev så arg. Jag vet att det inte var illa menat från dig, men jag blev så frustrerad.....
Nu vill jag bara veta hur jag skall göra för att radera mig från denna "matklubb" så fort som möjligt.. Roligare kan ha..
bernit6 mars 2008
Skrivet av ubh den 2 mar 2008
Skrivet av MatAnders den 2 mar 2008
Jag kan förstå dom som lagar mat exakt efter recept men jag lagar mest på känn (efter många år vid grytorna så gåt mycket på rutin) så jag tror man får uppskatta lite själv.
Lycka till nästa gång(Y)
mariaefors6 mars 2008
Vill inte vara elak men medger att jag är lite förvånad över hur vuxet folk bemöter någon som vill ha svar på en fråga. Läs Evaldos inlägg, där har vi mycket att lära hur man bemöter varann med ett seriöst svar! (Y)
FarmorKex6 mars 2008
Skrivet av Mariaharjulin den 6 mar 2008
Vill inte vara elak men medger att jag är lite förvånad över hur vuxet folk bemöter någon som vill ha svar på en fråga. Läs Evaldos inlägg, där har vi mycket att lära hur man bemöter varann med ett seriöst svar! (Y)
FarmorKex6 mars 2008
Skrivet av Molgan den 6 mar 2008
oj, oj vad lite vitkål kan ställa till med.
Men jag har också undrat över det hela med vitkål.
Tack Evaldo, nu har även jag , fått ett hum över vad ett normaltstort vitkålshuvud är.
FarmorKex6 mars 2008
Kan vi byta ämne?????:p
FarmorKex6 mars 2008
Vi kan väl hitta en ny tråd?:)
FarmorKex6 mars 2008
Skrivet av Mariaharjulin den 6 mar 2008
Vill inte vara elak men medger att jag är lite förvånad över hur vuxet folk bemöter någon som vill ha svar på en fråga. Läs Evaldos inlägg, där har vi mycket att lära hur man bemöter varann med ett seriöst svar! (Y)
Men vad är normalstort? För Evaldo är det ett kilo. Jag får mest tag i två kilos huvun och då är två kilo normalt för mig....Så jag anser det är bättre att skriva då att tag ca ½ kg vitkål istället för ett halvt normaltstort huvud..
:D Håller med MatAnders, jag följer aldrig slavisk recepten, kör mycket fritt. Men jag kan förstå att dom som följer recepten tycker att det är svårt, det borde då stå hur mycket i gram det ska vara.:D
Men vad är normalstort? För Evaldo är det ett kilo. Jag får mest tag i två kilos huvun och då är två kilo normalt för mig....Så jag anser det är bättre att skriva då att tag ca ½ kg vitkål istället för ett halvt normaltstort huvud..
Du har så rätt.......
Jag har nu läst allt angående Vitkål och jag tror att Mdj har fått sitt svar, alltså bättre att enge vikt än vitkålens storlek.
Nu vill jag veta om någon är intresserad av hembakat tunnbröd, hemliga recept mm. Var lägger jag in rubriken "Hembakat tunnbröd".......Ubh(H)
Jag kan förstå dom som lagar mat exakt efter recept men jag lagar mest på känn (efter många år vid grytorna så gåt mycket på rutin) så jag tror man får uppskatta lite själv.
Lycka till nästa gång(Y)
Tack Anders och förlåt att jag blev så arg. Jag vet att det inte var illa menat från dig, men jag blev så frustrerad.....
Nu vill jag bara veta hur jag skall göra för att radera mig från denna "matklubb" så fort som möjligt.. Roligare kan ha..
Jag kan förstå dom som lagar mat exakt efter recept men jag lagar mest på känn (efter många år vid grytorna så gåt mycket på rutin) så jag tror man får uppskatta lite själv.
Lycka till nästa gång(Y)
Vill inte vara elak men medger att jag är lite förvånad över hur vuxet folk bemöter någon som vill ha svar på en fråga. Läs Evaldos inlägg, där har vi mycket att lära hur man bemöter varann med ett seriöst svar! (Y)
Vill inte vara elak men medger att jag är lite förvånad över hur vuxet folk bemöter någon som vill ha svar på en fråga. Läs Evaldos inlägg, där har vi mycket att lära hur man bemöter varann med ett seriöst svar! (Y)
oj, oj vad lite vitkål kan ställa till med.
Men jag har också undrat över det hela med vitkål.
Tack Evaldo, nu har även jag , fått ett hum över vad ett normaltstort vitkålshuvud är.
Kan vi byta ämne?????:p
Vi kan väl hitta en ny tråd?:)
Vill inte vara elak men medger att jag är lite förvånad över hur vuxet folk bemöter någon som vill ha svar på en fråga. Läs Evaldos inlägg, där har vi mycket att lära hur man bemöter varann med ett seriöst svar! (Y)