Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Enchiladas (Y)
Bakad potatis (med räkröra) mums
Enrisrökt älgstek
Chicken Tikka Vindaloo-hot
Smörgåstårta
Baconpasta
Makaronipudding:)
vegetariskwok
Jordgubbspannkaka
Spaghetti Bolognese
Pastasallad
Merguez (arabisk korv med lammkött och harissa)
kalops:Z inte så roligt men ok hoppsan såg inte att det var fler sidor men blev rätt ändå
souvlaki en grekisk rätt.. förknippar mig lite med greker.. de är lite eldiga.. precis som jag :p
Höna:o
Amuse-bouche aptitretare som ofta serveras på mer exklusiva restauranger innan den verkliga förrätten kommer in :D
Duva,stekt. känner mig som en sån, fast ostekt.:p
Leverstuvning (Y)
Dinkelbröd
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Enchiladas (Y)
Bakad potatis (med räkröra) mums
Enrisrökt älgstek
Chicken Tikka Vindaloo-hot
Smörgåstårta
Chicken Tikka Vindaloo-hot
Eftersom ditt "namn" börjar på E så ska du skriva en maträtt som också börjar på E.
Baconpasta
Makaronipudding:)
vegetariskwok
Jordgubbspannkaka
Spaghetti Bolognese
Pastasallad
Merguez (arabisk korv med lammkött och harissa)
kalops:Z inte så roligt men ok
hoppsan såg inte att det var fler sidor
men blev rätt ändå
souvlaki
en grekisk rätt.. förknippar mig lite med greker.. de är lite eldiga.. precis som jag :p
Höna:o
Amuse-bouche
aptitretare som ofta serveras på mer exklusiva restauranger innan den verkliga förrätten kommer in :D
Duva,stekt. känner mig som en sån, fast ostekt.:p
Leverstuvning (Y)
Dinkelbröd