Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakstips!

  • 13 juni 2001

    Det här är ett gott och enkelt grönsakstips!Skär dina favoritgrönsaker i bitar/tärningar t ex zuccini, paprika, tomat, purjolök, röd lök, chalottenlök, majs eller svamp. Tänk på att göra det så färgglatt som möjligt!Gör en skål av aluminiumfolie, det behövs ca 20 x 20 cm till varje portion. Lägg i grönsakerna. Strö över hackade färska örter, basilika, persilja och gräslök.Skvätt över olivolja, balsamicovinäger, havssalt och eventuellt lite honung. Vrid ihop folieändarna och lägg paketen på grillen tills grönsakerna har mjuknat. Variera grönsakerna så får du ett nytt paket varje dag!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.