Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hel kyckling

  • 7 juni 2001

    Hur kan jag grilla hel kyckling?

  • 8 juni 2001

    Att grilla hel kyckling är svårt, det är bättre att grilla den i halvor och genom indirekt grillmetod. Det innebär att gllödande briketter ligger på båda sidor om en droppskål av aluminium under steken. Värmen blir inte så stark när den är placerad på sidorna om steken, vilket gör att det är lättare att hålla lagom temperatur under lång tid. I en gasolgrill sätter du bara på värme på den ena sidan. Kycklingen får sedan ligga på den andra sidan för att grillas indirekt.Lycka till!/Red.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.