Hej jag skulle vilja ha tips på hur man kan marinera rostbiff själv? :) Godaste möjligaste sättet så klart! (Y)
Sen ett gott sätt att göra hemgjort potatissallad på! :)
Min favorit bland potatissallader görs med chilikeso. Lite annorlunda mot sån där vanlig med vitt kladd, men mycket godare... tycker jag i alla fall :)
En supergod marinad för allt kött som ska grillas:
1 dl matolja
1 dl vinäger
1 dl soja
10-20 hela svartpepparkorn
2 msk Tabasco
1 st chilipeppar (finhackad)
1 dl mosade kärnfria vindruvor
Blanda alltihop i en bunke och lägg ner köttet. Se till att hela köttbiten/alla köttbitar är åtminstone 75% täckta och/eller har marinad på sig. Sätt plastfolie över och ställ i kylen i minst en timme.
Kom ihåg att ta fram det marinerade köttet 20-30 minuter innan det ska grillas, så att du inte slänger det på grillen medan det är kylskåpskallt. Mat smakar bäst om man låter det stå och vila i rumstemperatur en stund innan man lagar till den!
Lycka till i det fina grillvädret!
Linn_Z15 maj 2011
Hej
Jag har ett recept på en supergod marinerad rostbiff, den brukar göra succé både som huvudrätt och på buffébordet :)
Hej jag skulle vilja ha tips på hur man kan marinera rostbiff själv? :) Godaste möjligaste sättet så klart! (Y)
Sen ett gott sätt att göra hemgjort potatissallad på! :)
http://www.dn.se/mat-dryck/recept/chilimarinerad-rostbiff
Denna gjorde jag på en buffe...Mycket uppskattad!! Tog bladpersilja inte koriander :)
Denna potatissallad är min absoluta favorit!
Somrig potatissallad med kronärtskockshjärtan
Min favorit bland potatissallader görs med chilikeso. Lite annorlunda mot sån där vanlig med vitt kladd, men mycket godare... tycker jag i alla fall :)
Potatissallad med chilikeso
För potatissallad, kika in mitt recept!
Curryspetsad cornichon- och potatissallad
En supergod marinad för allt kött som ska grillas:
1 dl matolja
1 dl vinäger
1 dl soja
10-20 hela svartpepparkorn
2 msk Tabasco
1 st chilipeppar (finhackad)
1 dl mosade kärnfria vindruvor
Blanda alltihop i en bunke och lägg ner köttet. Se till att hela köttbiten/alla köttbitar är åtminstone 75% täckta och/eller har marinad på sig. Sätt plastfolie över och ställ i kylen i minst en timme.
Kom ihåg att ta fram det marinerade köttet 20-30 minuter innan det ska grillas, så att du inte slänger det på grillen medan det är kylskåpskallt. Mat smakar bäst om man låter det stå och vila i rumstemperatur en stund innan man lagar till den!
Lycka till i det fina grillvädret!
Hej
Jag har ett recept på en supergod marinerad rostbiff, den brukar göra succé både som huvudrätt och på buffébordet :)
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter
Enklare kan det inte bli och god är den {clap}
Enklaste potatissalladen