Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Röka köttet i grillen....

  • majamia 10 juli 2008

    Hej
    Idag ska jag röka en rostbiffstek på 1,7 kg och en fläskytterfilé på 800g. (Y)
    Vi har en weber klotgrill. Någon som vet på ett ungefär hur lång tid det tar? Jag får lägga på rostbiffen först eftersom den är större.
    Tack på förhand! :D

  • The_mama97mia 10 juli 2008

    Sorry inte en susning, men jag är supernyfiken, di msåte tala om sen hur det gick!!!!!!! Gärna i detalj!

  • jas65 10 juli 2008

    Ca 5-6 timmar tar det tror jag för jag brukar barbequa 1,5 kilo högrev och det brukar ta ca 8 timmar för att få det färdigt barqeuat. Du måste ha kolen på ena sida och kötet på andra och se till att temperaturen överstiger 125 grader.

    Mvh
    Höfta på med köttet och röksmaken.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.