1 1/2 dl Mörk Sirap1 tsk örtsalt1 tsk Sambal Oelek (stark)1 krm svartpeppar2 tsk senapspulver3 msk sherry3 msk soja2 tsk vitvinsvinäger2 klyftor vitlök Blanda samman sirap, örtsalt, sambal oelek, peppar och senapspulver. Rör i sherry, soja och vinäger. Pressa ner vitlöken och blanda allt väl. Låt såsen dra i kylskåp i minst två timmar, gärna mer. Förvaras i kylskåp i upp till 1 månad.
1 1/2 dl Mörk Sirap1 tsk örtsalt1 tsk Sambal Oelek (stark)1 krm svartpeppar2 tsk senapspulver3 msk sherry3 msk soja2 tsk vitvinsvinäger2 klyftor vitlök Blanda samman sirap, örtsalt, sambal oelek, peppar och senapspulver. Rör i sherry, soja och vinäger. Pressa ner vitlöken och blanda allt väl. Låt såsen dra i kylskåp i minst två timmar, gärna mer. Förvaras i kylskåp i upp till 1 månad.