Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stark orientalisk sås

  • 10 juni 2001

    1 1/2 dl Mörk Sirap1 tsk örtsalt1 tsk Sambal Oelek (stark)1 krm svartpeppar2 tsk senapspulver3 msk sherry3 msk soja2 tsk vitvinsvinäger2 klyftor vitlök Blanda samman sirap, örtsalt, sambal oelek, peppar och senapspulver. Rör i sherry, soja och vinäger. Pressa ner vitlöken och blanda allt väl. Låt såsen dra i kylskåp i minst två timmar, gärna mer. Förvaras i kylskåp i upp till 1 månad.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.