Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlök på grillen

  • 2 augusti 2001

    Gör man potatisklyftor eller grönsaker på grillen så är det gott att lägga dit hela vitlöksklyftor som blir bakade. Skala inte vitlökarna utan lägg dem som dem är.

  • 3 augusti 2001

    Låter jättegott. Det är dessutom gott att skära toppen av en hel vitlök och sedan grilla den. Eller varför inte hälla på lite god olivolja och låta vitlöken dra ett par dagar. Så har man egen vitlöksolja.Kan tilläaggas att bakad vitlök blir lite "nötig" och väldigt mild och fin i smaken.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.