Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fel på paprika & omelett

  • nka 2 december 2016

    Jag skulle skära till ett par paprikor, en gul & en röd. Jag upptäckte de här "felen" på dem:

    Den gula paprikan:
    Det var en grön utväxt inuti, förutom delen med kärnhuset som brukar sitta där. Den gick att skära bort utan att det blev något synligt kvar.

    Den röda paprikan:
    Det var en skrovlig yta på insidan av det röda "köttet".

    Tror ni det kan vara farligt att äta dem?

    Nu till frågan om omeletten:

    Måste man tillaga hackad lök & paprika som man ska ha i en omelett innan man lägger dem i omelettsmeten?

  • Tahat 9 december 2016

    du kan använda all i paprikan men fröerna kan vara lite irriterande, bäst att fräsa lök o paprikan lätt i smör innan du slår i äggstanningen. Du kan grädda den som en pannkaka men bara på ena sidan o inte för hög värme den blir fin att se på då den kallas spansk omelett (H)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.