Jag skulle skära till ett par paprikor, en gul & en röd. Jag upptäckte de här "felen" på dem:
Den gula paprikan:
Det var en grön utväxt inuti, förutom delen med kärnhuset som brukar sitta där. Den gick att skära bort utan att det blev något synligt kvar.
Den röda paprikan:
Det var en skrovlig yta på insidan av det röda "köttet".
Tror ni det kan vara farligt att äta dem?
Nu till frågan om omeletten:
Måste man tillaga hackad lök & paprika som man ska ha i en omelett innan man lägger dem i omelettsmeten?
Tahat9 december 2016
du kan använda all i paprikan men fröerna kan vara lite irriterande, bäst att fräsa lök o paprikan lätt i smör innan du slår i äggstanningen. Du kan grädda den som en pannkaka men bara på ena sidan o inte för hög värme den blir fin att se på då den kallas spansk omelett (H)
Jag skulle skära till ett par paprikor, en gul & en röd. Jag upptäckte de här "felen" på dem:
Den gula paprikan:
Det var en grön utväxt inuti, förutom delen med kärnhuset som brukar sitta där. Den gick att skära bort utan att det blev något synligt kvar.
Den röda paprikan:
Det var en skrovlig yta på insidan av det röda "köttet".
Tror ni det kan vara farligt att äta dem?
Nu till frågan om omeletten:
Måste man tillaga hackad lök & paprika som man ska ha i en omelett innan man lägger dem i omelettsmeten?
du kan använda all i paprikan men fröerna kan vara lite irriterande, bäst att fräsa lök o paprikan lätt i smör innan du slår i äggstanningen. Du kan grädda den som en pannkaka men bara på ena sidan o inte för hög värme den blir fin att se på då den kallas spansk omelett (H)