Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ny "redning" av soppan

  • 19 januari 2000

    Om man gör en vanlig soppa med grönsaker eller så, lägg i en hackad potatis av mjölig sort. Då kokar den sönder och blir som lite redning.

  • MatAnders 2 november 2007

    Hej!
    Detsamma gäller med ris som är sönderkokt, då blir soppan även mycket matigare (se mitt recept på Thailänsk fisk soppa.

  • monac 21 januari 2008

    Röda linser samma effekt, koktiden är 10 min bara så det går snabbt oxå!(Y)

  • Okänd 29 februari 2008

    Vanlig gul lök har samma effekt - och dessutom en del antioxidanter och enligt ryssarna får vi ett längre liv.

  • BSA 14 mars 2008

    Hej!
    Jag använder gärna en kombination av potatis och lök och "rundar" ibland till soppan med lite Creme Fraiche. (Man kan ju undra vem som blir rundast):p

  • Abluna 16 mars 2008

    Tack för alla dessa goda tips!!
    Alla är lika bra säger Abluna

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.