Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

saltgurka, honung och gräddfil

  • 11 januari 2000

    Vill bjuda på rysk röbetssoppa. Hur gör man? Kan man servera saltgurka, honung grovt bröd gräddfil till. Vad dricker man till, förutom vodka?

  • 11 januari 2000

    Det låter gott och genomtänkt redan med din soppa. Har aldrig prövat med honung, men varför inte.Ibland har man faktiskt köttbitar eller korv i rödbetssoppan också, det kan man ju göra som man vill.Öl måste komplettera snapsen väl.

  • 17 januari 2000

    Det är gott med en klick crème fraiche ( eller egentligen smetana omdet finns) i soppan.Antingen naturell eller med riven pepparrot i.

  • lenajeanette 5 december 2007

    Saltgurka, honung och smetana är en rysk klassiker.:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.