Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Släng inte räkskalen...

  • Bohemian 20 maj 2012

    ... gör ett avkok på dom istället så har du/ni världens godaste fond till fisksoppa. Det går jättebra att frysa fonden också! {drool}

  • The_mama97mia 20 maj 2012

    tål att påminnas om! Så gör jag jämt!

  • 7201 21 maj 2012

    Kokar ni bara räkskalen ???? Eller har ni i tex. morötter,selleri,mm ???

  • The_mama97mia 21 maj 2012

    Sök på RÄkfond här så får du tips, jag kör ofta bara på skalen, kokar ner sen o fryser in. Men så klart man kan ha i lök m.m.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.