Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
... gör ett avkok på dom istället så har du/ni världens godaste fond till fisksoppa. Det går jättebra att frysa fonden också! {drool}
tål att påminnas om! Så gör jag jämt!
Kokar ni bara räkskalen ???? Eller har ni i tex. morötter,selleri,mm ???
Sök på RÄkfond här så får du tips, jag kör ofta bara på skalen, kokar ner sen o fryser in. Men så klart man kan ha i lök m.m.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
... gör ett avkok på dom istället så har du/ni världens godaste fond till fisksoppa. Det går jättebra att frysa fonden också! {drool}
tål att påminnas om! Så gör jag jämt!
Kokar ni bara räkskalen ???? Eller har ni i tex. morötter,selleri,mm ???
Sök på RÄkfond här så får du tips, jag kör ofta bara på skalen, kokar ner sen o fryser in. Men så klart man kan ha i lök m.m.