p.s. heller aldrig blivit sjuk av uppvärmt ris...och nu har jag fått lära mig hur jag undviker det fortsättningsvis oxå! D.s.
Smulpajen10 augusti 2008
OM det var farligt borde hela Asien vara magförgiftat. Där steks det ris hela tiden....
immortal_girl11 augusti 2008
Ajdå det är ofta som man fryser ner ris och sedan tar med till jobbet och värmer igen:(
Smulpajen11 augusti 2008
Nja, jag tar detta med en nypa salt. Kyler man bara riset snabbt tror i alla fall inte jag att det är farligt. Har ätit både värmt och stekt ris så länge jag minns. Har aldrig bivit sjuk.
Alla dessa rapporter om allt som är farligt. En gång läste jag att man får cancer av kaffe och ostsmörgås. En tid efter de stod det att det var bra att äta ostsmörgås och kaffe. Vilket är det nu? :o:'( Förnuftet får nog råda.
K-kristina11 augusti 2008
Jag har alltid värmt överblivet ris och även fryst ner det och ingen i famijen har blivit sjuk, Många gratänger innehåller ju ris o där sägs det ofta att man kan förberda tills det ska in i ugnen o då blir det ju uppvärmt igen .
K-kristina11 augusti 2008
Förresten på vårt sjukhus så har man engångsportioner där man bara värmer i mikron ,det riset är ju kokt en gång så då blir det ju uppvärmt igen
mycket informativ länk!!!! tack Bjuranna(Y)
Varsågod! :)
p.s. heller aldrig blivit sjuk av uppvärmt ris...och nu har jag fått lära mig hur jag undviker det fortsättningsvis oxå! D.s.
OM det var farligt borde hela Asien vara magförgiftat. Där steks det ris hela tiden....
Ajdå det är ofta som man fryser ner ris och sedan tar med till jobbet och värmer igen:(
Nja, jag tar detta med en nypa salt. Kyler man bara riset snabbt tror i alla fall inte jag att det är farligt. Har ätit både värmt och stekt ris så länge jag minns. Har aldrig bivit sjuk.
Alla dessa rapporter om allt som är farligt. En gång läste jag att man får cancer av kaffe och ostsmörgås. En tid efter de stod det att det var bra att äta ostsmörgås och kaffe. Vilket är det nu? :o:'( Förnuftet får nog råda.
Jag har alltid värmt överblivet ris och även fryst ner det och ingen i famijen har blivit sjuk, Många gratänger innehåller ju ris o där sägs det ofta att man kan förberda tills det ska in i ugnen o då blir det ju uppvärmt igen .
Förresten på vårt sjukhus så har man engångsportioner där man bara värmer i mikron ,det riset är ju kokt en gång så då blir det ju uppvärmt igen