Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Skulle behöva tips på bredbara pålägg/röror/spread att ha på bröd. Ni vet, det bästa med hela restaurangbesöket är ju brödkorgen och någon spread...
Väldigt enkelt och gott Purjosmör (pålägg)
Vispa smör med elvisp smidigt och tillsätt finriven färsk parmesanost, hur gott som helst. Kör smör och ruccola i mixern och du får ett grönt kryddigt smör.
Tapenade! Det är sååå gott trots att jag inte tycker om oliver {laugh}
Färskost à la Mia Egen färskost som du smaksätter fritt. FInns flera varianter på färskost recept här.
En vän till mig brukade göra hoummos (vegan) och ha på mackan.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Skulle behöva tips på bredbara pålägg/röror/spread att ha på bröd.
Ni vet, det bästa med hela restaurangbesöket är ju brödkorgen och någon spread...
Väldigt enkelt och gott
Purjosmör (pålägg)
Vispa smör med elvisp smidigt och tillsätt finriven färsk parmesanost, hur gott som helst.
Kör smör och ruccola i mixern och du får ett grönt kryddigt smör.
Tapenade! Det är sååå gott trots att jag inte tycker om oliver {laugh}
Färskost à la Mia
Egen färskost som du smaksätter fritt.
FInns flera varianter på färskost recept här.
En vän till mig brukade göra hoummos (vegan) och ha på mackan.