Är det någon som vet ungefär hur länge en öppnad brieost håller sig i kylskåpet innan man får kasta den? :s
The_mama97mia2 mars 2010
Kan nog inte ge ngt exakt mått på dagar - men tips - frys in om du är orolig för att inte hinna äta upp den.
Lisa352 mars 2010
Ok, tack....men det rör sig om ett par dagar då kanske bara? Blir den smulig tror du när man tinar upp den om den varit fryst?
jimboz2 mars 2010
När osten börjar lukta som en Dansk Havarti, då är det dax att skicka ut den :)
The_mama97mia2 mars 2010
jag har nog sparat brie ngn vecka i a f i kylen, men om jag köpt en stor så har jag frusit in bitar, tar fram o tinar långsamt, går bra att baka in i smördeg om inte annat!
Smulig tror jag inte jag kallar den efter frysning. Det kan nog ha att göra med också hur mogen den är när man fryser den?
Flera som har tips o råd kring detta????
Är det någon som vet ungefär hur länge en öppnad brieost håller sig i kylskåpet innan man får kasta den? :s
Kan nog inte ge ngt exakt mått på dagar - men tips - frys in om du är orolig för att inte hinna äta upp den.
Ok, tack....men det rör sig om ett par dagar då kanske bara? Blir den smulig tror du när man tinar upp den om den varit fryst?
När osten börjar lukta som en Dansk Havarti, då är det dax att skicka ut den :)
jag har nog sparat brie ngn vecka i a f i kylen, men om jag köpt en stor så har jag frusit in bitar, tar fram o tinar långsamt, går bra att baka in i smördeg om inte annat!
Smulig tror jag inte jag kallar den efter frysning. Det kan nog ha att göra med också hur mogen den är när man fryser den?
Flera som har tips o råd kring detta????