Jag tänkte göra "getostknytten" ikväll. Det är alltså smördeg som man skär i fyrkanter, så lägger man en skiva getost mitt på, täcker den med örtkryddor och hackade eller krossade pinjenötter och så viker man ihop smördegen så den täcker paketet runt om. Sen får det stå i ugnen en stund, så det får fin färg.
Det jag undrar är: tror ni att man skulle kunna byta getosten mot brieost? Tål brie att typ ugnsbakas?
boz196510 oktober 2011
Borde inte vara några problem med tanke på att man brukar fritera brieost.
pihal10 oktober 2011
Ja det går jättebra att baka brie i ugn, hur det sen smakar att byta getosten i ditt recept det vet jag ju inte. Tittar du på matklubbens sidor så finns det många recept på varm brietårta t ex.
Hej!
Jag tänkte göra "getostknytten" ikväll. Det är alltså smördeg som man skär i fyrkanter, så lägger man en skiva getost mitt på, täcker den med örtkryddor och hackade eller krossade pinjenötter och så viker man ihop smördegen så den täcker paketet runt om. Sen får det stå i ugnen en stund, så det får fin färg.
Det jag undrar är: tror ni att man skulle kunna byta getosten mot brieost? Tål brie att typ ugnsbakas?
Borde inte vara några problem med tanke på att man brukar fritera brieost.
Ja det går jättebra att baka brie i ugn, hur det sen smakar att byta getosten i ditt recept det vet jag ju inte. Tittar du på matklubbens sidor så finns det många recept på varm brietårta t ex.
Istället för friterad camembert....
så här gör jag...