Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brieost i ugn?

  • ScarlettRose 10 oktober 2011

    Hej!

    Jag tänkte göra "getostknytten" ikväll. Det är alltså smördeg som man skär i fyrkanter, så lägger man en skiva getost mitt på, täcker den med örtkryddor och hackade eller krossade pinjenötter och så viker man ihop smördegen så den täcker paketet runt om. Sen får det stå i ugnen en stund, så det får fin färg.
    Det jag undrar är: tror ni att man skulle kunna byta getosten mot brieost? Tål brie att typ ugnsbakas?

  • boz1965 10 oktober 2011

    Borde inte vara några problem med tanke på att man brukar fritera brieost.

  • pihal 10 oktober 2011

    Ja det går jättebra att baka brie i ugn, hur det sen smakar att byta getosten i ditt recept det vet jag ju inte. Tittar du på matklubbens sidor så finns det många recept på varm brietårta t ex.

  • The_mama97mia 10 oktober 2011

    Istället för friterad camembert....

    så här gör jag...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.