Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carpaccio

  • 1 november 2000

    Hur gör man carpaccio? Måste det vara kött?

  • 7 november 2000

    Carpaccio på lax är godast!ca 200 g djupfryst laxfiléolivoljakaprisbär eller kaprismelon eller rosa grapefruktparmesanostcitron- eller limeklyftorsaltgrovkrossad svartpeppar Tina laxen men inte helt, det är lättare att skära lövtunna skivor om den fortfarande är lite frusen. Bred ut de tunna skivorna på tallrikar. Droppa över olivolja och lägg på kapris, melonkulor eller hinnfria grapefruktklyftor, hyvlad parmesanost och citron- eller limeklyfta att pressa över. Salta och peppra. Servera med vitt bröd, gärna rostat. Lycka till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.