Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken lollipop

  • MatAnders 29 januari 2012

    Kommer nyss från Goa och käkade något vansinnigt gott nämligen chicken lollipop googla på det och testa, själv har jag inte testat ännu men kommer helt klart göra det. Kan verkligen rekommenderas.

    http://www.youtube.com/watch?v=r0AT9N9GlvU

  • The_mama97mia 29 januari 2012

    Härligt! NU fattar jag varför det skulle styckas på det viset i Sveriges Mästerkock häromveckan... haha... Jag förundrades över att man skulle göra som ett litet handtag på kycklinglåret.

  • MatAnders 29 januari 2012

    Skrivet av mama97mia den 29 jan 2012

    Härligt! NU fattar jag varför det skulle styckas på det viset i Sveriges Mästerkock häromveckan... haha... Jag förundrades över att man skulle göra som ett litet handtag på kycklinglåret.



    He he men faktum är att dessa görs av kyckling vingarna man kapar av vingspetsen och sedan liksom drar ner köttet så det blir ett skaft kvar men kan nog fungera även med kyckling klubba fast med lite längre koktid.

    http://www.youtube.com/watch?v=sRV-0-oKcbE&feature=related

  • The_mama97mia 29 januari 2012

    ok, så kanske det är! Sorry!

  • Mimgun 30 januari 2012

    Jag vill också åka till Goa och äta chickenlollipops!!!
    Lustig panering, har aldrig sett något liknande förut. Hur blir konsistensen?

  • jas65 30 januari 2012

    De såg ju goda ut.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.