Kommer nyss från Goa och käkade något vansinnigt gott nämligen chicken lollipop googla på det och testa, själv har jag inte testat ännu men kommer helt klart göra det. Kan verkligen rekommenderas.
http://www.youtube.com/watch?v=r0AT9N9GlvU
The_mama97mia29 januari 2012
Härligt! NU fattar jag varför det skulle styckas på det viset i Sveriges Mästerkock häromveckan... haha... Jag förundrades över att man skulle göra som ett litet handtag på kycklinglåret.
MatAnders29 januari 2012
Skrivet av mama97mia den 29 jan 2012
Härligt! NU fattar jag varför det skulle styckas på det viset i Sveriges Mästerkock häromveckan... haha... Jag förundrades över att man skulle göra som ett litet handtag på kycklinglåret.
He he men faktum är att dessa görs av kyckling vingarna man kapar av vingspetsen och sedan liksom drar ner köttet så det blir ett skaft kvar men kan nog fungera även med kyckling klubba fast med lite längre koktid.
Kommer nyss från Goa och käkade något vansinnigt gott nämligen chicken lollipop googla på det och testa, själv har jag inte testat ännu men kommer helt klart göra det. Kan verkligen rekommenderas.
http://www.youtube.com/watch?v=r0AT9N9GlvU
Härligt! NU fattar jag varför det skulle styckas på det viset i Sveriges Mästerkock häromveckan... haha... Jag förundrades över att man skulle göra som ett litet handtag på kycklinglåret.
Härligt! NU fattar jag varför det skulle styckas på det viset i Sveriges Mästerkock häromveckan... haha... Jag förundrades över att man skulle göra som ett litet handtag på kycklinglåret.
He he men faktum är att dessa görs av kyckling vingarna man kapar av vingspetsen och sedan liksom drar ner köttet så det blir ett skaft kvar men kan nog fungera även med kyckling klubba fast med lite längre koktid.
http://www.youtube.com/watch?v=sRV-0-oKcbE&feature=related
ok, så kanske det är! Sorry!
Jag vill också åka till Goa och äta chickenlollipops!!!
Lustig panering, har aldrig sett något liknande förut. Hur blir konsistensen?
De såg ju goda ut.