Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliräkor

  • 17 januari 2001

    Hur gör man chiliräkor? Tänkte ha de till bagels och sallad.

  • 17 januari 2001

    Hej,inte med chili men nog så gott att ha i begels & baguetter.Skalade räkor, tomatpure lite vatten, balsmavinäger, lite konjak, 1-2 tsk sambal oelek, salt , strösocker, 1 schalottenlök, persilja, dill. Blanda allt till allt utom räkorna i en kastrull, koka upp och låt sjuda på svag värme i ett par minuter. lägg sist i räkorna och låt de puttra med i 2-3 minuter. låt svalna och ställ sedan i kylen tills de ska ätas Ingrediensmåtten har jag inte utan brukar blanda på ett ungefär, var försiktig med balsamvinägret. Tror att jag hittade det här receptet i Medelhavsmat för svenska kök. Mycket gott!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.