Jag behöver hjälp med lite fantasi.. Jag älskar att servera dippor, både till chips och grönsaker, men fantasin sinar. Har du en specialrare du brukar göra?AM
16 augusti 2000
Färsk ingefära är min stora favorit just nu. Testa att riva ner färsk ingefära tillsammans med creme fraick, salt och peppar.Gott & friskt! Vågar du så kan du blanda ner lite av varje enligt smak & tycke, prova ex vitlök.
16 augusti 2000
Det finns ett recept på Tapenad i Kokboken. Det är det godaste dippa jag vet.
17 augusti 2000
Jag är så såld på ädelost... blanda med creme fraiche och kanske lite hackad persilja. Prova även getost, creme fraiche och en stråle honung. Kanongott!
Jag behöver hjälp med lite fantasi.. Jag älskar att servera dippor, både till chips och grönsaker, men fantasin sinar. Har du en specialrare du brukar göra?AM
Färsk ingefära är min stora favorit just nu. Testa att riva ner färsk ingefära tillsammans med creme fraick, salt och peppar.Gott & friskt! Vågar du så kan du blanda ner lite av varje enligt smak & tycke, prova ex vitlök.
Det finns ett recept på Tapenad i Kokboken. Det är det godaste dippa jag vet.
Jag är så såld på ädelost... blanda med creme fraiche och kanske lite hackad persilja. Prova även getost, creme fraiche och en stråle honung. Kanongott!