Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dippor sökes

  • 16 augusti 2000

    Jag behöver hjälp med lite fantasi.. Jag älskar att servera dippor, både till chips och grönsaker, men fantasin sinar. Har du en specialrare du brukar göra?AM

  • 16 augusti 2000

    Färsk ingefära är min stora favorit just nu. Testa att riva ner färsk ingefära tillsammans med creme fraick, salt och peppar.Gott & friskt! Vågar du så kan du blanda ner lite av varje enligt smak & tycke, prova ex vitlök.

  • 16 augusti 2000

    Det finns ett recept på Tapenad i Kokboken. Det är det godaste dippa jag vet.

  • 17 augusti 2000

    Jag är så såld på ädelost... blanda med creme fraiche och kanske lite hackad persilja. Prova även getost, creme fraiche och en stråle honung. Kanongott!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.