Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dippor sökes!

  • 28 augusti 2004

    Jag behöver hjälp med lite fantasi.. Jag älskar att servera dippor, både till chips och grönsaker, men fantasin sinar. Har du en specialrare du brukar göra?

  • 30 augusti 2004

    Jag är så såld på ädelost... blanda med creme fraiche och kanske lite hackad persilja. Prova även getost, creme fraiche och en stråle honung. Kanongott!

  • 19 september 2004

    varför inte göra en egen dip av philadelfiaost, creme fraiche, lök, citron och (om man vill) svart kaviar. Till det passar breton kex. Jätte bra och gott till en mysig fredagskväll.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.