Jag behöver hjälp med lite fantasi.. Jag älskar att servera dippor, både till chips och grönsaker, men fantasin sinar. Har du en specialrare du brukar göra?
30 augusti 2004
Jag är så såld på ädelost... blanda med creme fraiche och kanske lite hackad persilja. Prova även getost, creme fraiche och en stråle honung. Kanongott!
19 september 2004
varför inte göra en egen dip av philadelfiaost, creme fraiche, lök, citron och (om man vill) svart kaviar. Till det passar breton kex. Jätte bra och gott till en mysig fredagskväll.
Jag behöver hjälp med lite fantasi.. Jag älskar att servera dippor, både till chips och grönsaker, men fantasin sinar. Har du en specialrare du brukar göra?
Jag är så såld på ädelost... blanda med creme fraiche och kanske lite hackad persilja. Prova även getost, creme fraiche och en stråle honung. Kanongott!
varför inte göra en egen dip av philadelfiaost, creme fraiche, lök, citron och (om man vill) svart kaviar. Till det passar breton kex. Jätte bra och gott till en mysig fredagskväll.