Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag har gjort färskost men skulle vilja blanda den med något för en lösare och krämigare konsistens. Vad kan jag använda? Creme fraiche? Grädde?
Hej! Tillsätt grädde och låt den inte rinna av så mycket nästa gång så blir den krämigare å lösare! Lycka till/eiramn
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag har gjort färskost men skulle vilja blanda den med något för en lösare och krämigare konsistens. Vad kan jag använda? Creme fraiche? Grädde?
Hej!
Tillsätt grädde och låt den inte rinna av så mycket nästa gång så blir den krämigare å lösare!
Lycka till/eiramn