Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskrätter

 • 5 oktober 2000

  Blir gös bäst att steka eller i ugnen?Jag vill även ha förslag på snabba och enkla fiskräter, Jag är så glad för fisk men har alltid tyckt att det är svårt att tillaga fisk, men det är det ju faktiskt inte. Men jag behöver fortfarande lite hjälp!

 • 10 oktober 2000

  Smörj en ugnsfast form ordentligt. Lägg i gösen, droppa över lite citron, havssalt och gärna både svartpeppar och rosépeppar. Grädda i ca ca 175 grader i 7-8 minuter.Nästa vecka kommer Matklubben att handla om fisk, både olika sorter, tillagning samt recept. Välkommen då!MVHRed.

 • 10 oktober 2000

  Fiskspett tycker jag är trevligt. Varva laxkuber med lök- & paprikabitar och kanske några pilgrimsmusslor ellerkavskräftor. Pensla med olja och krydda med salt, pappar, citronpeppar elelr fänkål och stek på spisen eller i ugnen.

 • 10 oktober 2000

  2 pkt tinade torskblock2 brk cream fraiche2 msk chilisås el tomatpure2 st fiskbuljong tärningar1 knippe fin hackad dilllite citron saftLägg torsken i en eldfast form,blanda alla de övriga ingredienserna,inget salt, smula ner buljongenbred såsen över fisken,in i ugnen 200g i ca 25 minsevera men sallad , ris vitt bröd super god!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.