Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysa petit chouer?

  • rostok 12 november 2012

    Hej, någon som vet om man kan frysa färdiggjorda petit chouer? Då menar jag frysa utan fyllning! Vi kommer att ha 100-årskalas nästa helg (jag blir 60 och dotterns särbo 40), därför tänkte jag göra så mycket som möjligt färdigt denna vecka.

    Om man inte kan frysa, hur långt i förväg kan man då göra dem, och hur ska de då förvaras? Fyllningen gör vi nog dagen innan och fyller dem samma dag som de ska ätas.

  • bakakaka 12 november 2012

    De går bra att frysa, se till att inte trycka ihop dem bara när du paketerar dom. .

  • rostok 14 november 2012

    Tack, då ska jag snart baka dem!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.