nu har jag gjort 4 pajskal och lagt i frysen
Måste dom förgräddas innen jag fyller som med äggstaning + svamp o renskav
Countrygirl7 oktober 2012
det skulle nog jag göra. Man brukar väl alltid förgrädda pajskal?
Lycka till :)
Mammma777 oktober 2012
Jag förgräddar aldrig mina pajskal.
Men har inte provat att frysa dem heller. Funderar på om man kan stoppa in dom i kall ugn och grädda dem medans ugnen värms och man gör fyllningen????
Beroende på vilken form du använder kanske du kan stoppa in dem direkt i varm ugn??
Lycka till.
svengelsk7 oktober 2012
Jag har alltid hög temperatur de första fem minuterna, annars sjunker pajdegen ihop när fettet smälter. Skulle nog förbaka för att vara säker på att degen är bakad.
Tillberga7 oktober 2012
jag frös in pajskalen (engångs aluminiumform)
förgräddade frys i 225°
GICK SÅ BRA
mooseella7 oktober 2012
Gör en pajdeg med kesella i och den ska inte vila och inte förgräddas, jag fryser alltid rester som jag tinar i kylskåpet och sedan kavlar ut den. Inga problem alls.
nu har jag gjort 4 pajskal och lagt i frysen
Måste dom förgräddas innen jag fyller som med äggstaning + svamp o renskav
det skulle nog jag göra. Man brukar väl alltid förgrädda pajskal?
Lycka till :)
Jag förgräddar aldrig mina pajskal.
Men har inte provat att frysa dem heller. Funderar på om man kan stoppa in dom i kall ugn och grädda dem medans ugnen värms och man gör fyllningen????
Beroende på vilken form du använder kanske du kan stoppa in dem direkt i varm ugn??
Lycka till.
Jag har alltid hög temperatur de första fem minuterna, annars sjunker pajdegen ihop när fettet smälter. Skulle nog förbaka för att vara säker på att degen är bakad.
jag frös in pajskalen (engångs aluminiumform)
förgräddade frys i 225°
GICK SÅ BRA
Gör en pajdeg med kesella i och den ska inte vila och inte förgräddas, jag fryser alltid rester som jag tinar i kylskåpet och sedan kavlar ut den. Inga problem alls.