Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

frysta pajskal

  • Tillberga 6 oktober 2012

    nu har jag gjort 4 pajskal och lagt i frysen
    Måste dom förgräddas innen jag fyller som med äggstaning + svamp o renskav

  • Countrygirl 7 oktober 2012

    det skulle nog jag göra. Man brukar väl alltid förgrädda pajskal?

    Lycka till :)

  • Mammma77 7 oktober 2012

    Jag förgräddar aldrig mina pajskal.
    Men har inte provat att frysa dem heller. Funderar på om man kan stoppa in dom i kall ugn och grädda dem medans ugnen värms och man gör fyllningen????
    Beroende på vilken form du använder kanske du kan stoppa in dem direkt i varm ugn??
    Lycka till.

  • svengelsk 7 oktober 2012

    Jag har alltid hög temperatur de första fem minuterna, annars sjunker pajdegen ihop när fettet smälter. Skulle nog förbaka för att vara säker på att degen är bakad.

  • Tillberga 7 oktober 2012

    jag frös in pajskalen (engångs aluminiumform)
    förgräddade frys i 225°
    GICK SÅ BRA

  • mooseella 7 oktober 2012

    Gör en pajdeg med kesella i och den ska inte vila och inte förgräddas, jag fryser alltid rester som jag tinar i kylskåpet och sedan kavlar ut den. Inga problem alls.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.