Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getost

  • 11 april 2000

    När det står getost som ingrediens i ett recept vad menas då. Är det alltid chevre eller finns det någon annan ost som menas?Elisabeth

  • 12 april 2000

    Chèvre är franska för getost, alltså getost = chèvre.Sen finns det i ostens hemland en hel uppsjö av olika getostar. Den vanligaste här är den i rulle, finns ofta i olika storlekar. Kan även tillägga att den går bra att frysa in, frys in bitvis och ta fram vid behov. Jag rekommenderar även getost i gratänger, allt från potatis- till zuccini- mm. Även att smälta på eller i (fyllda) lammkotletter är lysande.Maria D

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.