Jag ska ha en glöggfest här hemma den andra advent..
Skulle jättegärna få lite hjälp med vad jag kan bjuda på, välkomsdrink, något lättare att äta och lite godis och sådär.
tack på förhand !
marwis15 november 2010
Blanda grönmögelost med kesella, att äta på pepparkakor!
Heta safrransräkor extra goda till en vit inte alltför söt glögg.
Vispa 2dl creme fraishe med elvisp några min tillls den blir fast.
Vänd försiktigt ner 1 tsk rivet apelsinskal, 2 krm salt och 1/2 krm peppar.
Fräs 25gram smör i en stekpanna med1 krm sambal olek.
Vänd ner 150 gram skalade räkor och 1/2 paket saffran. Fräs 1/2minut. Låt svalna något.
Klicka creme fraish på kavringsbitar och toppa med några räkor, garnera med dillvippa =) (Y)
Jag ska ha en glöggfest här hemma den andra advent..
Skulle jättegärna få lite hjälp med vad jag kan bjuda på, välkomsdrink, något lättare att äta och lite godis och sådär.
tack på förhand !
Blanda grönmögelost med kesella, att äta på pepparkakor!
Pepparkaksmuffins
Glöggchokladmousse med kryddrostade pecannötter
Glöggdrink med fläder
Glöggpajer
Alkoholfri glögg
Leilas pepparkakskola
Supergott!
Rostade salta mandlar
Mildas julmuffins
Julscones med apelsinsmak
Mintkyssar till jul
Dajm
Söta mandlar
Godis är gott
Frukt o Nötkulor
Fikonbollar
Heta safrransräkor extra goda till en vit inte alltför söt glögg.
Vispa 2dl creme fraishe med elvisp några min tillls den blir fast.
Vänd försiktigt ner 1 tsk rivet apelsinskal, 2 krm salt och 1/2 krm peppar.
Fräs 25gram smör i en stekpanna med1 krm sambal olek.
Vänd ner 150 gram skalade räkor och 1/2 paket saffran. Fräs 1/2minut. Låt svalna något.
Klicka creme fraish på kavringsbitar och toppa med några räkor, garnera med dillvippa =) (Y)