Till helgen ska jag bjuda på lammstek. Är dock lite less på att maten eller tillbehören ofta blir ganksa likt och smakerna desamma.
Lammet blir citron och organomarinerat (har iof inte provat det tidigare). Tänkte ungsbakade morötter och potatis till. Men skulle vilja ha något annat tillbehör som piggar upp och överraskar i smak.
någon som har förslag.
:o
mariad31 oktober 2007
Det ljuvligste jag vet till lamm är getostrisotto! Koka risotton med rosmarin och grädde. Smula i getost när den är nästan klar och låt osten smälta däri... Härligt!
31 oktober 2007
Ang lammtillbehör:det är väl för enkelt och banalt men mintgele är en klassiker i sammanhanget.
Till helgen ska jag bjuda på lammstek. Är dock lite less på att maten eller tillbehören ofta blir ganksa likt och smakerna desamma.
Lammet blir citron och organomarinerat (har iof inte provat det tidigare). Tänkte ungsbakade morötter och potatis till. Men skulle vilja ha något annat tillbehör som piggar upp och överraskar i smak.
någon som har förslag.
:o
Det ljuvligste jag vet till lamm är getostrisotto! Koka risotton med rosmarin och grädde. Smula i getost när den är nästan klar och låt osten smälta däri... Härligt!
Ang lammtillbehör:det är väl för enkelt och banalt men mintgele är en klassiker i sammanhanget.