Banga nästan alldrig för snackz som chips och ostkrokar på förbehållet helgerna åtminstone framför nån filmrulle på tvrutan.
Men snacks i all ära så har jag ett vagt minne av en riktigt god morotsnacks i Turkiet för många år sedan i form av morotsstavar som legat länge och kallt i en hink med en vinägrett typ och tagit åt sig smakerna. Som serveras med turkisk yoghurt eller gräddfil, creme fraisch.
Nån som kan receptet exakt eller liknande?
Själva vinägretten kan tänkas innehålla tex
Ättika
Äppelcidervinäger
Salt
Citron
Vatten
Socker
Morotsstavar
Några kålrotsstavar
Nästan lika gott som chips?
The_mama97mia5 mars 2012
tror du de legat råa eller lite förkokta i lag/marinad?
Rajdon5 mars 2012
Skrivet av mama97mia den 5 mar 2012
tror du de legat råa eller lite förkokta i lag/marinad?
Minns väl att de var krispiga och hårda men smakrika med dippen så förkokta var de nog kanske inte :)
Banga nästan alldrig för snackz som chips och ostkrokar på förbehållet helgerna åtminstone framför nån filmrulle på tvrutan.
Men snacks i all ära så har jag ett vagt minne av en riktigt god morotsnacks i Turkiet för många år sedan i form av morotsstavar som legat länge och kallt i en hink med en vinägrett typ och tagit åt sig smakerna. Som serveras med turkisk yoghurt eller gräddfil, creme fraisch.
Nån som kan receptet exakt eller liknande?
Själva vinägretten kan tänkas innehålla tex
Ättika
Äppelcidervinäger
Salt
Citron
Vatten
Socker
Morotsstavar
Några kålrotsstavar
Nästan lika gott som chips?
tror du de legat råa eller lite förkokta i lag/marinad?
tror du de legat råa eller lite förkokta i lag/marinad?
Minns väl att de var krispiga och hårda men smakrika med dippen så förkokta var de nog kanske inte :)