Hej
Gjorde en god räkrätt härom dagen. Avokadobulgur med räkor, paprika mm. Satte in rester i kylen för att äta som lunch några dagar senare... Ändrade mig och la in det i frysen i stället. Räkor är ju lite vanskligt. Om jag tinar det i kylen och sen fräser på i stekpannan dan efter bör det väl vara lugnt att äta eller det kanske inte blir gott? Är lite extra nojig då jag är gravid i v 39
Ha det gott :)
7 juni 2009
Tror inte att det är farligt eller så men det kan ju bli lite gummiaktig konsistens om de har blivit upphettade för länge. helst ska man tillaga dem snabbt. Lycka till med bebisen!(Y)
bernit8 juni 2009
Helt OK att äta men "fräsa" dem i stekpannan kommer att göra dem sega. De får inte kokas ekker stekas, skall bara hettas upp
Hej
Gjorde en god räkrätt härom dagen. Avokadobulgur med räkor, paprika mm. Satte in rester i kylen för att äta som lunch några dagar senare... Ändrade mig och la in det i frysen i stället. Räkor är ju lite vanskligt. Om jag tinar det i kylen och sen fräser på i stekpannan dan efter bör det väl vara lugnt att äta eller det kanske inte blir gott? Är lite extra nojig då jag är gravid i v 39
Ha det gott :)
Tror inte att det är farligt eller så men det kan ju bli lite gummiaktig konsistens om de har blivit upphettade för länge. helst ska man tillaga dem snabbt. Lycka till med bebisen!(Y)
Helt OK att äta men "fräsa" dem i stekpannan kommer att göra dem sega. De får inte kokas ekker stekas, skall bara hettas upp