jag äter kebab precis som ni andra men gör en kebabsås som är god. Den består av gräddfil kebabkrydda, vitlök och lite majonäs.
Glindra16 mars 2008
Någon som vet hur man gör den "riktiga" kebabsåsen som man få när man köper kebab?
maggi16 mars 2008
(Y)Hejsan gyros är super men det skall vara äkta grekisk förstås.:)
kocken2211 april 2008
Skrivet av MatAnders den 5 mar 2008
Vore kul att höra hur ni komponerar Era egna kebab och vilka ingredienser/tillbehör ni har i?
Själv kör jag bara dom stora pitabröden man rullar ihop till en wrap typ, sen gurka,tomat ofta matlagnings yoghurt och rödlök.
Hej!
Inte för att vara petig utan jag vill bara upplysa dig om att dom stora bröden som du köper inte heter pitabröd utan tortillas. Pitabröd är ett ihåligt bröd man fyller med godsaker och inte rullar ihop...
kocken2211 april 2008
Skrivet av kronogarden den 16 mar 2008
jag äter kebab precis som ni andra men gör en kebabsås som är god. Den består av gräddfil kebabkrydda, vitlök och lite majonäs.
Vad är det för kebabkrydda du pratar om? Vart kan man köpa den?
MatAnders12 april 2008
Skrivet av kocken22 den 12 apr 2008
Skrivet av MatAnders den 5 mar 2008
Vore kul att höra hur ni komponerar Era egna kebab och vilka ingredienser/tillbehör ni har i?
Själv kör jag bara dom stora pitabröden man rullar ihop till en wrap typ, sen gurka,tomat ofta matlagnings yoghurt och rödlök.
Hej!
Inte för att vara petig utan jag vill bara upplysa dig om att dom stora bröden som du köper inte heter pitabröd utan tortillas. Pitabröd är ett ihåligt bröd man fyller med godsaker och inte rullar ihop...
Jag undrar om vi menar samma ändå? Dessa liknar inte tortillas och finns inte i vanliga affärer men är vanliga i mellanöstern, Turkiet typ. Brukar säljas 3 påsar för 10 kr typ.
farmoringer12 april 2008
MatAnders...Men kallas de för pitabröd då?
MatAnders12 april 2008
Skrivet av farmoringer den 12 apr 2008
MatAnders...Men kallas de för pitabröd då?
Ja i min lilla närbutik som har mycket invandrarmat så ligger det 2 korgar en med dom vanliga och en med dessa större, ni som varit och ätik kebab i Turkiet vet säkert vad jag menar, brukar även finnas hos en del torghandlare.
jag äter kebab precis som ni andra men gör en kebabsås som är god. Den består av gräddfil kebabkrydda, vitlök och lite majonäs.
Någon som vet hur man gör den "riktiga" kebabsåsen som man få när man köper kebab?
(Y)Hejsan gyros är super men det skall vara äkta grekisk förstås.:)
Vore kul att höra hur ni komponerar Era egna kebab och vilka ingredienser/tillbehör ni har i?
Själv kör jag bara dom stora pitabröden man rullar ihop till en wrap typ, sen gurka,tomat ofta matlagnings yoghurt och rödlök.
Hej!
Inte för att vara petig utan jag vill bara upplysa dig om att dom stora bröden som du köper inte heter pitabröd utan tortillas. Pitabröd är ett ihåligt bröd man fyller med godsaker och inte rullar ihop...
jag äter kebab precis som ni andra men gör en kebabsås som är god. Den består av gräddfil kebabkrydda, vitlök och lite majonäs.
Vad är det för kebabkrydda du pratar om? Vart kan man köpa den?
Vore kul att höra hur ni komponerar Era egna kebab och vilka ingredienser/tillbehör ni har i?
Själv kör jag bara dom stora pitabröden man rullar ihop till en wrap typ, sen gurka,tomat ofta matlagnings yoghurt och rödlök.
Hej!
Inte för att vara petig utan jag vill bara upplysa dig om att dom stora bröden som du köper inte heter pitabröd utan tortillas. Pitabröd är ett ihåligt bröd man fyller med godsaker och inte rullar ihop...
Jag undrar om vi menar samma ändå? Dessa liknar inte tortillas och finns inte i vanliga affärer men är vanliga i mellanöstern, Turkiet typ. Brukar säljas 3 påsar för 10 kr typ.
MatAnders...Men kallas de för pitabröd då?
MatAnders...Men kallas de för pitabröd då?
Ja i min lilla närbutik som har mycket invandrarmat så ligger det 2 korgar en med dom vanliga och en med dessa större, ni som varit och ätik kebab i Turkiet vet säkert vad jag menar, brukar även finnas hos en del torghandlare.
Ok, då vet jag. trodde namnet var "svenskt". :D