Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

inlagd sill

  • kate 26 juni 2013

    Hej undrar vad jag gör för fel när lagen blir röd när jag lagt in sill:(

  • Forsen 27 juni 2013

    Hej, nu vet jag ju inte vilket recept du använder men i min favoritinläggning ingår det rödlök och då blir lagen rödaktig, tar jag gul- eller silverlök istället så förblir den klar. / Forsen

  • kate 27 juni 2013

    Tack för svaret ! Jag använder rödlök,köper jag sill i burk eller i charken är inte sillen röd . Tycker inte det ser så apptitligt ut med röd sill 8)

  • Forsen 27 juni 2013

    Ok, själv är jag är nästintill uppfödd med rosafärgad sill med min mormors recept som finns i mina recept som "Doris citronsill". Så färgen har aldrig vart ett problem för min del så länge som smaken är den rätta, dvs som mormors sill!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.