Kan tinad, utkavlad smördeg frysas in igen och gräddas på bra sätt?
hanstom16 januari 2009
ja
Siigma16 januari 2009
Skrivet av hanstom den 16 jan 2009
ja
Kort och koncist!(Y)
Så det blir alltså ingen skillnad att den varit tinad en gång, på fluffig- och frasighet på degen?
Grejen är den att jag tänkt fixa lite smördegsnurror på färdiga smördegsplattor, frysa in och ta fram för gräddning den dag det ska ätas. Vill inte chansa eftersom det är en stor bjudning.
maersta16 januari 2009
Jag tror inte det ska vara några problem. Men kan du inte testa att "provlaga" en liten sats för att vara säker?
Det finns också smördeg i kyldisken, vet dock inte om den varit fryst.
Lycka till! :)
Siigma16 januari 2009
Äsch, jag kör på! Helt äckligt kan det ju inte bli :)
Ska köpa färdiga plattor, kavla ut, hälla på hackade sardeller och färsk oregano. Rulla ihop och frys in. Schoff schoff
Kan tinad, utkavlad smördeg frysas in igen och gräddas på bra sätt?
ja
ja
Kort och koncist!(Y)
Så det blir alltså ingen skillnad att den varit tinad en gång, på fluffig- och frasighet på degen?
Grejen är den att jag tänkt fixa lite smördegsnurror på färdiga smördegsplattor, frysa in och ta fram för gräddning den dag det ska ätas. Vill inte chansa eftersom det är en stor bjudning.
Jag tror inte det ska vara några problem. Men kan du inte testa att "provlaga" en liten sats för att vara säker?
Det finns också smördeg i kyldisken, vet dock inte om den varit fryst.
Lycka till! :)
Äsch, jag kör på! Helt äckligt kan det ju inte bli :)
Ska köpa färdiga plattor, kavla ut, hälla på hackade sardeller och färsk oregano. Rulla ihop och frys in. Schoff schoff